Hovudside

Slik fjerner Sharpie Flekker fra møbler

by Walther

Slik fjerner Sharpie Flekker fra møbler

Sharpie produserer penner og markører fylt med permanent blekk i en rekke farger. Enten Sharpie faller oppå et møbel, eller et barn trekker på møblene med markøren, møbler viser nå en skjemmende flekk. Spørsmålet er hvordan man skal fjerne den uten å skade møbler. Heldigvis finnes det flere metoder du kan prøve for å fjerne sharpie flekker.

Bruksanvisning


•  Spray hårspray direkte på flekken, eller mette en pusseklut med isopropanol, deretter gni det inn i flekken. Den alkoholinnhold på enten elementet vil effektivt bryte opp Sharpie flekken.

•  Skrubb flekken med en rengjøring viskelær; Dette er en særlig effektiv metode for vinyl møbler. Disse viskelær kan bli funnet i dagligvarebutikk med rengjøring forsyninger, og vanligvis henvise deg til å fukte viskelær litt tørk over overflaten som du ønsker å rengjøre.

•  Dekk flekken med et belegg av ikke-gel tannkrem, deretter skrubbe tannkrem inn i flekken med en ren klut. Dette er en effektiv måte å fjerne sharpie blekk.

•  Tørk området med en fuktig klut etter alt Sharpie flekken er fjernet, uansett hvilken rengjøringsmetode du velger. Dette vil fjerne eventuell gjenværende rester, samt rester fra noen rengjøringsprodukter du har brukt.