Hovudside

Varianter av snittblomster

by Walther

Varianter av snittblomster

Avskårne blomster er tilgjengelig hele året, selv om du er sannsynlig å finne forskjellige varianter avhengig av tid på året. De fleste dagligvarebutikker leverer blomster som er i sesong, men noen også bære eksotiske blomster fra andre land. Avskårne blomster som solsikker eller roser kan arrangeres i midten av bordet som midtpunktet. Du kan også plassere blomster på din kappe eller andre områder der du trenger for å lyse opp ditt hjem.

Nelliker


Nelliker er klassiske snittblomster som er sett i butikkene hele året. Disse blomstene kommer i hvitt, rosa, blå, rød og oransje, bare for å nevne noen få farger. Stilkene er lang og tykk, og de har en tendens til å vare litt over en uke i en vannfylt vase. Nelliker er vanligvis billig.

Daisies


Tusenfryd er en enkel, men attraktiv blomst. Du kan funksjonen tusenfryd i ditt hjem hele året fordi fargene er så allsidig. Hvite tusenfryd matche enhver anledning, men du kan også plassere rødt, oransje, rosa og gule prestekrager på bordet ditt. De fleste tusenfryd begynner å dø etter den første uken, men noen henge på for hele to uker.

Roser


Roser er en vanlig type kutt blomst. Disse blomstene kommer i en regnbue av farger. Noen hybrid varianter kombinere farger, som oransje med rosa tips. De fleste typer roser kan vare opp til to uker. Du kan legge til gjødsel til vannet for å påvirke hvor lenge de varer. Noen buketter kommer med dette, men du kan også kjøpe en liten pakke på butikken.

Roser er også kombinert med babyens pust blomster og andre vekster for å gjøre dem mer attraktive. Den store ulempen av snitt roser, som andre snittblomster, er at disse plantene ikke kan transplanteres inn i bakken. Når de er kuttet, vil de bare vare i noen uker på det meste. Den eneste måten å holde rosene for alltid, er å la dem tørke ut ved å henge dem opp ned uten vann.

Sophronitis


Den sophronitis er en tropisk blomst funnet i noen butikker. Denne blomsten har en fet rød-oransje blomst og mørke grønne blader. Blomsten er stjerneformet med myke kronblader. Den sophronitis trives i varme, fuktige klima, så det må holdes innendørs etter at den har blitt kuttet. Du kan koble en sophronitis bukett med andre tropiske blomster for å skape en fantastisk utstilling av eksotiske flora.

Amazon Lily


Amazon lilje er en stor tropisk blomst som er ofte kuttet for Hawaii-stil eller tropiske buketter. Denne blomsten har en stor, tykk stamme med lys grønne blader. Lilje er hvit med stjerneformede kronblader og en utstående grønn sentrum. Kjøpe amazon liljer hvis du vil ha en bukett som gjør en uttalelse. Dette lilje er også velduftende.