Hovudside

Slik fjerner Blood & Pet Flekker

by Walther

Slik fjerner Blood & Pet Flekker

Livet er rotete. Uansett hvor forsiktige vi er, kjæledyr, ulykker --- og kjæledyr ulykker --- kan forårsake stygge flekker på møbler, tepper og klær. Ikke å bekymre deg. Det er ikke så vanskelig å fjerne pet flekker, spesielt hvis du fange dem med en gang. Det er litt vanskeligere å fjerne blodflekker, men med litt tålmodighet, kan til og med tørket blod renses opp nok til å lure det blotte øye. Fjerne ekle flekker gjøres best med naturlige ingredienser for å unngå å gjøre problemet enda verre.

Bruksanvisning


•  Blot friske flekker med en ren, tørr butikk klut. Butikk kluter er mye tykkere og mer holdbar enn vanlige kjøkken tørkepapir. Få opp så mye av flekken som mulig bare av blotting.

•  Skyll en fersk-tørket flekken med rent vann. Noen ganger er dette nok til å fjerne flekken hvis du har fanget det like etter at det har tørket. Hvis flekken er på et vaskbart stoff, pre-behandle med litt vaskemiddel og vask deretter som vanlig. Bruk kun kaldt vann for blodflekker, og det varmeste vannet stoffet kan håndtere for pet flekker.

•  Påfør hydrogen peroxide til blodflekker på møbler og tepper, ved hjelp av en ren butikk klut. La hydrogen peroxide boble opp i noen sekunder og deretter blot den opp. Skyll med rent vann.

•  Bland 2 ss. av ammoniakk med en kopp varmt vann, hell det på en butikk klut og tørk pet urin flekker på teppet eller møbler. Hold erstatte butikk kluter og med ferske ammoniakk, til flekken kommer opp. Bland 1 kopp hvit eddik med to kopper varmt vann. Blot igjen, før alle spor av flekken er borte.

•  Bland 1 kopp ammoniakk med to kopper varmt vann for å bruke på kjæledyr avføring flekker. Bløtlegg flekken grundig og la løsningen sitte i minst fem minutter. Blot opp all væsken med rene butikk kluter. Når du utsletter opp så mye væske som mulig, strø bakepulver på flekken. La det tørke over natten og deretter vakuum det opp.

Tips og advarsler


  • Bruke protese renere å få øye behandle farget klær --- den er laget for å fjerne biologiske flekker.
  • Bruk alltid gummihansker når du arbeider med biologiske flekker.
  • Bland aldri noen husholdningskjemikalier med alle andre, herunder hvit eddik.