Hovudside

American Sycamore Vs. Tulip Poplar

by Walther

Tulipan poppel, også kalt gul poppel eller tulipan treet, vokser i det østlige USA. Så gjør den amerikanske platanlønn, men platanlønn strekker seg enda lenger vest. Dette er to av de største hardwood trær innenfor deres rekkevidde.

Størrelse


Tulipan trær kan vokse til 150 fot, og de er den høyeste av de hardwood trær vokser i øst. Platanlønn kan være 100 meter høy, men det er en massiv tre, med noen som har en diameter på over 10 fot.

Bladene


Bladene av tulipan poppel ligne utskjæringen omrisset av en tulipan i sin form. Sycamore bladene er så bredt som 8 inches og har tre eller fem lapper.

Blomster


Blomstene på tulipan poppel hjelp gir treet sitt navn, ser ut som den cup-formet tulipan; men disse blomstene er grønn med oransje baser. Sycamores har små grønne hengende klynger av mannlige og kvinnelige blomster som ligner baller.

Familier


Tulipan poppel er medlem av magnolia familie av trær, mens den amerikanske platanlønn er en av de seks arter i slekten av Plane.

Wood


Tre av tulipan poppel blir møbler, musikkinstrumenter, kasser og massevirke. Håndverkere snu tre av den amerikanske sycamore inn slakter blokker, sponplater, møbeldeler og gulv.