Hovudside

Hvordan Plant Norge Spruce grupperinger

by Walther

Hvordan Plant Norge Spruce grupperinger

Hører hjemme i Europa, Norge grantrær (Picea abies) er raskt voksende, sykdomsvernbestandig eviggrønne trær som gjør effektive og attraktive vindfang og personvern skjermer i hjemmet landskapet. Foruten å bremse vinden, og legger til privatliv og forbedre utseendet av ditt hjem landskapet, norske asparges grupperinger også gi ly for lokale dyrelivet.

Plante et Norge gran gruppering i ditt hjem landskapet er en enkel oppgave. Med riktig pleie, kan du forvente at trær i Norge gran vindfang eller privatliv gruppering å vokse 2 til 3 meter hvert år.

Bruksanvisning


•  Velg en plante plassering for Norge gran vindfang eller privatliv gruppering som er stor nok til å romme to rader av trær fordelt 8 til 10 meter fra hverandre. Velg en planting sted som også gir seks til åtte timer med direkte sollys hver dag og tilbyr godt drenerende jord.

•  Dig planting hull for Norge grantrær som er store nok til å komfortabelt imøtekomme rotsystemer av trærne og la trærne som skal plantes på samme nivå de ble plantet i deres barnehage beholdere. Plass de planting hull 5 til 8 meter fra hverandre i radene. Rave plassering av planting hull i den andre raden til å fylle i hullene mellom trærne i den første raden.

•  Plant dine norske grantrær i sine preparerte planting hull. Tamp ned overflaten av jorda rundt trær, og vanne dem etter planting for å hjelpe jorda bosette.

•  Spre en 3-tommers lag av furu halm, bark stykker eller flis rundt badebukser av trær for å hjelpe dem å bevare fuktighet. Mulching rundt trær i vindfang eller privatliv gruppering vil også hjelpe motvirke veksten av ugress og annen uønsket vegetasjon.

•  Gjødsle trærne i din Norge gran vindfang eller privatliv gruppering i løpet av sitt første år med vekst med slow-release gjødsel tabletter for best resultat.