Hovudside

Hvordan Grow Avokado i Alabama

by Walther

Avokado er innfødt til Mexico og Mellom-Amerika; i de fleste tilfeller, de vokser i US Department of Agriculture Plant hardførhet Kart soner 9 til 11. Avocado planter er halvtropisk og vokse avocado frukt, som kommer i flere ulike varianter. Alabama varierer fra USDA plante hardførhet soner 7 til 8, som kan være litt for kaldt for de fleste typer avokado. Hvis du bor i et område av Alabama innenfor USDA anlegget hardførhet sone 8, kan du vokse meksikanske avokadoer som er hardfør ned til 19 grader Fahrenheit; Du må imidlertid gi avocado viss beskyttelse.

Bruksanvisning


•  Bestem den beste plasseringen for din avocado treet. Velge et område av hagen din som vender mot sør eller vest, og er ikke utsatt for frost. Velg en plassering i nærheten av et gjerde eller vegg for ekstra beskyttelse mot vind. Arbeid 12 til 18 inches av kompost i jorden til en dybde på ca 2 meter. Avokado trenger full til delvis sol og godt drenert jord for å trives.

•  Plant treet om våren når været varmes til ca 70 grader Fahrenheit. Grave et hull for avocado tre ca 2 meter dyp og 3 meter bred. Plasser avocado tre inn i hullet og fylle hullet med jord. Vann treet godt i 15 minutter slik at jorden legger seg rundt treets røtter.

•  Legg 3 til 4 inches av mulch rundt bunnen av avocado treet. Vann treet i 15 til 20 minutter hver til to uker, hvis det har vært ingen nedbør.

•  Dryss 1/4 lb av 10-10-10 gjødsel rundt bunnen av den én måned gamle treet. Øk mengden av gjødsel til £ 1 når treet er et år gammel. Gjødsle treet hvert år på våren før den blomstrer.

•  Pakk avocado tre bagasjerommet i tepper og knytte teppet lukket med hyssing. Drapere resten av kalesjen med tepper og plassere en eller to varmeovner rundt foten av treet på kalde netter som faller under ca 20 grader Fahrenheit. Fjern tepper når været beveger seg over frysepunktet.

•  Høste frukt når den er utvokst. Avokadoene vil modnes etter en til to uker.