Hovudside

Når Do Peoner Bloom i Minnesota?

by Walther

Når Do Peoner Bloom i Minnesota?

Peoner er vinter-hardføre stauder som er lett å vokse. Deres store prangende blomster, enten i rosa eller hvit, ser nydelig i hagen og som snittblomster. Peoner kan leve i 30 år eller mer.

Tidsramme


I Minnesota, peoner blomstrer om våren, et sted mellom midten av mai til begynnelsen av juni. Peoner er ofte i full blomst rett rundt Memorial Day. Deres løvverk forblir attraktiv fra tidlig vår til høst frost.

Forebygging / løsning


Vanlige grunner peoner kan ikke blomstrer inkluderer umodenhet, trengsel, dyp planting og utilstrekkelig sollys. Peoner kan kreve noen år med voksende før de blomstrer om de nettopp har blitt plantet eller delt. Toppen av peon tuber øyne bør ikke være mer enn to inches under jordoverflaten. Peoner vokser best i full sol, men vil blomstre så lenge de får 4-5 timer med direkte sollys per dag.

Betraktninger


I noen tilfeller vil peoner blomstrer mer enn en gang i løpet av en sesong - så lenge du dona € ™ t klippe dem for blomstene. Den andre blomst vil ikke være så sprek. Når blomster på planten har dødd, klippe dem av slik at anlegget ikke? € ™ t avfall energi å produsere frø.