Hovudside

Slik fjerner Perfume Fra Ceramic Tile

by Walther

Slik fjerner Perfume Fra Ceramic Tile

Mens duften av parfyme legger en behagelig duft til huden din, søle det på keramiske fliser fører duftende oljer og alkohol for å ende opp der du ikke vil ha dem. Mens duften vil til slutt forsvinne av seg selv, kan parfyme oljer tiltrekke seg smuss og forårsake en større flekk på gulvet hvis ikke ryddet opp med en gang. Blot, heller enn å tørke, sølet å fjerne parfyme fra flisen.

Bruksanvisning


En klatt parfyme søl med tørkepapir eller absorberende fille for å fjerne det meste av væsken. Ikke tørk av parfyme, som kan spre olje og duft utover det berørte området.

•  Hell natron over utslippsområdet. La natron til å absorbere væske og olje fra parfyme i fem til ti minutter. Feie det opp med en kost og feiebrett. Påfør mer natron til parfyme spill til natron ikke lenger veker opp noe væske eller olje. Fjern den siste anvendelsen av natron fra keramiske fliser ved hjelp av kost og feiebrett.

•  Fyll en bøtte med varmt vann og tilsett en teskje av flytende oppvaskmiddel. Rør såpevann med hendene for å blande.

•  Fukt en ren klut med såpevann. Tørk av keramiske fliser på stedet av utslippet. Den oppvaskmiddel vil fjerne eventuelle gjenværende olje fra parfyme. Fukt en ren klut med vann og skyll flisen.

Tips og advarsler


  • Hvis fugemasse lukter fortsatt sterkt av parfyme dager etter utslippet, strø bakepulver over det berørte området og la den sitte i 30 minutter eller lenger. Feie det opp, tørk av fliser og fugemasse med en lett fuktet klut.
  • Ødelagte parfymeflasker kan resultere i små glasskår på gulvet. Feie eller vakuum nøye, med sko på, og forhindre at kjæledyr og barn kommer inn i området før du har ryddet opp alt glasset. Fjern glass før du tørker opp parfyme spill.