Hovudside

Hvordan Cut Calla Lilies

by Walther

Hvordan Cut Calla Lilies

Calla liljer er store, sommer-blomstrende blomster som vanligvis brukes i bryllup seremonier. Calla liljer, som er innfødt til Afrika, også lage sjarmerende midt ordninger. De voksaktig blomster er formet som en trakt og er tilgjengelig i et bredt spekter av farger som hvitt, gult, rosa og rødt. Ved utforming calla lilje ordninger og buketter, sørg for å kutte blomsten stilkene riktig for å få den maksimale mengden av liv ut av de blomstrer.

Bruksanvisning


•  Fyll en vase med rent, lunkent vann. Åpne en pakke av floral konserveringsmiddel og legge den til vannet. Virvle vase for å sørge for at konserveringsmiddel helt oppløses i vannet.

•  Hold enden av en calla lilje stamme under kaldt rennende vann fra en kran; kutte blomsten under vann vil hindre luft fra å komme inn i stammen.

•  Skjær enden av Calla lilje stammen i en 45-graders vinkel for å sikre maksimal vannopptak. Bruk et par skarpe blomsterbutikker 'saks for å lage et rent kutt.

•  Plasser kutt stilkene umiddelbart inn i vannfylt vase for å unngå kontakt med luft. Hold vase med blomster fra direkte varme og kaldras.

Tips og advarsler


  • Hold Calla liljer unna barn og kjæledyr som hele blomsten er giftig.