Hovudside

Hvordan finne ut hvem som ringte Cell Phone (samlere eller Selgere)

by Walther

Hvordan finne ut hvem som ringte Cell Phone (samlere eller Selgere)

Alderen på Caller ID har gjort det enkelt for deg å skjerme dine telefonsamtaler. Hvis et nummer dukker opp som du ikke kjenner igjen, kan du bare ignorere telefonsamtalen. Selv om det kan redusere uønsket inntrenging, gjør det ingenting å redusere irritasjonen forbundet med uønskede forstyrrelser. På et minimum, vil du vite hvem som ringte deg. Det er noen ressurser innen rekkevidde av datamaskinen din som vil hjelpe deg å svare på det spørsmålet.

Bruksanvisning


•  Bruk en online omvendt telefonkatalogen for å finne den registrerte brukeren for telefonlinjen. Du kan prøve Omvendt telefonkatalogen eller Whitepages (lenker i Resources). Disse tjenestene er vanligvis nøyaktig, men nesten alt nå kreve en nominell avgift for tilgang til full informasjon.

•  Besøk en brukergenerert telefon database. Nettsteder som whocallsme.com eller whocalled.us (se Ressurser) innhente opplysninger fra folk som har vært mottakere av irriterende telefonsamtaler. Andre irriterte folk som deg inn i telefonnummeret og hva detaljene de har, så informasjon om uønskede innringere kan deles.

•  Skriv inn telefonnummeret på din favoritt online søkemotor. Sjansen er at du ikke er den første til å motta en uønsket salg, oppfordring eller purre telefon fra dette nummeret. En enkel online søk på antall ganger avslører den informasjonen du trenger for å identifisere den som ringer og løse problemet.

Tips og advarsler


  • Hvis du mottar irriterende telefonsamtaler fra en telefonselger, kan du plassere deg selv på ikke kalle listen. Hvis samtalene fortsetter, klage til FCC (lenke i Resources). Ikke alle irriterende samtale er ulovlig: regningen samlere, non-profit organisasjoner og organisasjoner du nå gjør forretninger med kan ringe selv om du er på listen.