Hovudside

Retninger for en sensor alarm fra Radio Shack

by Walther

Forhandler Radio Shack selger GE s Choice-Alert Control Center og Vindu / Dør sensorer, som gjør deg i stand til å konstruere et trådløst alarmsystem. Kontrollsenteret overvåker sonene, og lar deg kontrollere alarm- og programsensorer. Som navnet tilsier, kan sensorene være montert på en dør eller et vindu. Flere sensorer kan tilsettes, blant bevegelse, vann-lekkasje og garasje sensorer. Retninger inkluderer installasjon av sensor alarm, tilordne den til en sone og teste den.

Bruksanvisning


•  Fjern den gule batteriisolasjonstape fra sensoren for å aktivere batteriet.

•  Monter sensoren vertikalt eller horisontalt med det røde merket, noe som indikerer hvilken side av kontaktbryteren ligger innenfor sensoren, peker mot den medfølgende magnet. Festet må plasseres innenfor 150 meter av kontrollsenteret. For en dør montere, festene sensor på en dør jamb og magneten fester på en dør.

Montere sensoren, til mellomrommet mellom det og magneten på ikke mer enn? Tommer. Bruke den medfølgende dobbeltsidig tape for å montere sensor og magnet. Du kan bruke skruer, også følger med sensorene, for å feste delene til overflaten etter testing hvis du vil. I en utendørs installasjon, plasserer de inkluderte plater mellom monteringsflaten og sensorene og bruke dobbeltsidig tape for å sørge for at det fester seg til overflaten.

3 Velg sensoren til en sone. Trykk og hold "Learn" -knappen på kontrollsenteret i tre sekunder. Vent på den lange pipetonen, og slipper knappen. Trykk sonen knappen du vil tilordne sensoren. (Sensoren kan bare bli tildelt én sone.) La LED lys for denne sonen til å blinke, og slipp deretter knappen.

•  Prøv sensoren ved å åpne en dør eller et vindu. Hvis alarmen ikke høres, justere gapet mellom sensor og magnet. Det kan være for bred.