Hovudside

Ulempene ved kompostering toaletter

by Walther

Kompostering toaletter kan være en stor ressurs for miljøvennlighet. Folk som ønsker å "gå grønne" snakker ofte om fordelene ved å ha kompostering toaletter i sine hjem. Det de ikke forteller deg er ulempene forbundet med kompostering toaletter. Og det er noen få, som nevnt av Environmental Protection Agency (EPA). Mens kompostering toaletter kan være trygg og effektiv, som andre produkter i hjemmet, kan de også forårsake potensielle problemer hvis du ikke vet hva du gjør når du eier en. Det er den største ulempen.

Konstruksjon


En mulig ulempe ved komposteringstoalett er den konstruksjon av systemet som kreves for den. Mens toalettet selv er ikke vanskelig å installere, må det være riktig koblet til et gråvann systemet skal inneholde forurensninger. Det er også filtrering problemet, som krever skikkelig luftstrøm for å holde lukt siver inn i hjemmet.

Vedlikehold


Den mangelfullt vedlikehold av en kompostering toalett kan føre til noen problemer. En av de største bekymringene på grunn av mangelfullt vedlikehold er helsemessige problemer og forurensning av systemet ved sykdomsfremkallende organismer. Vedlikehold av en kompostering toalett krever mer arbeid, tid og oppmerksomhet til systemet enn en vanlig toalett og kloakk.

Ledelse


Kompostering toaletter må forvaltes. Dette krever et sett tidsplan for både legge til og fjerne materiale for kompostering enhet å bruke. Du må vite den riktige materialet for å legge til enheten, slik at den fungerer riktig. Det er også spørsmål om riktig disponering av kompostert materiale etterpå. Hvis en av disse ikke håndteres riktig, kan du heve et helseproblem på din eiendom og true vann tabellen nedenfor.

Helse Issues


Ubearbeidede faste stoffer og feil drenert væsker kan forårsake en eventuell biohazard. En stor ulempe ved kompostering toaletter er riktig drenering av kammeret for å unngå helseproblemer. Det er også virkningen av en brukket system på familien. Hvis strømmen går ned, blir denne enheten ubrukelig; hvis enheten er nede i lengre perioder, er oppbygging av gass mulig.

Vilkår


En annen ulempe med et komposteringstoalett er fjerning av kompostert materiale hvis systemet ikke blir regelmessig vedlikeholdes. Hvis toalettet ikke er riktig installert, kan lukt og sigevannsproblemer skape en farlig situasjon og en stor opprydding kostnad. Hvis systemet bryter sammen, er det ingen backup. Hvis avfalls komprimerer i stedet for å bryte ned, vil det skape en ubehagelig fjerning oppgave.