Hovudside

Early Spring Flowers in New England

by Walther

Early Spring Flowers in New England

Blomster av en New England våren manne snøsmelting og gjørmete jord å kunngjøre endring av sesongen med lyse muntre farger. Velkomst synet av miniatyr til store blomster vokse fra ville planter, stauder, busker og vårløker.

Spring og knoller


De tidlige blomster om våren pære hage er de første vårblomster som er lagt merke til i New England. Krokus ofte brast gjennom snøen og blomstre i april. Tulip, påskelilje og Hyacinth følge snart thereafte. Iris blomster vises i mai og begynnelsen av juni.

Urter


Den hvite og lilla Trillium er tidlig på våren blomster som vokser vilt i skogområder. Vanligvis kjent som "stinkende Benjamin," lilla Trillium er synlige i skyggene under trærne i mai. Bladet-mindre blomst med kremfargede filamenter og gule pollenknapper av Golden Seal blomstrer i april eller mai. Den illeluktende skunk kål blomstre, ville fioler og dame tøfler vokst langs bekker, elvebredder og skogområder.

Busker og stauder


Lilla, rhododendron, mock orange, Spirea, Forsythia og azalea busker er fjær blomstrende busker og trær i New England. Stemorsblomster og Johnny Jump-ups dukke opp tidlig i vårsesongen, som gjør peon planter.