Hovudside

Hvorfor Is My Red-Striped Dracaena Houseplant miste Leaves?

by Walther

Hvorfor Is My Red-Striped Dracaena Houseplant miste Leaves?

Den rød-stripete Dracaena (Dracaena marginata) er fra Madagaskar og er også kjent som The Dragon eller røde kanter Dragon. Sine lange, tynne bladene er kantet med lilla og født i en klump på fine, ofte buede badebukser. Den vokser opp til 10 meter høye med flere badebukser. Den rød-stripete Dracaena trives i lyse, indirekte lys, men også vokser i dårlig lys.

Naturlig Loss


Dracaena marginata mister nederste bladene naturlig som det vokser høyere, og etterlater en dusk av bladene som sitter på toppen av en naken stilk. Når denne stammen blir for lang, beskjære treet med en skarp kniv. Skjær hele dusk av bladene utenfor anlegget, slik at stammen i den ønskede høyde. Ny vekst vil komme fra den avskårne enden løpet av noen få uker. Skillepunktet kan plantes i en ny pott.

Temperatur


Rød-stripete dracaenas er skadet av kulde og av varm, tørr luft fra varmeovner. De krever en minimumstemperatur på 45 grader Fahrenheit, og vil miste bladene hvis de blir for kaldt. Hvis anlegget plutselig mister mye av bladene, kan det være for kaldt eller står i et utkast. Vanne planten med romtemperatur vann så kaldt vann også kan føre til tap av bladverk.

Vannforsyning


Rød-stripete dracaenas trenger bare å vannes når overflaten av deres potting medium har tørket ut. Vanne dem nok til å fukte jorda jevnt; aldri la dem stå i en skål med vann. Planter som får for lite eller for mye vann vil miste blader. Tillate en rød stripete Dracaena med våt jord og blad tap for å tørke ut. Vannplanter med helt tørr jord.

Andre årsaker


Dracaenas kan bli skadet av fluoridated vann, noe som fører til kantene av bladene til brun. Bruke flaskevann eller regnvann i områder med fluor i vannforsyningen. Vokser ikke rød-stripete dracaenas i kompost inneholder perlite som dette inneholder fluorider. Planter befengt med melete bugs også vil miste blader. Behandle dem med et insekt såpe spray eller ved å berøre hver bug med en pensel dyppet i isopropanol.