Hovudside

The History of Fire Pumper

by Walther

The History of Fire Pumper

Gjennom hele menneskehetens historie, mye av brannslukningsutstyr besto av en bøtte og en linje for å passere denne vannfylt "apparat." Noen tidlige sivilisasjoner tilpasset forskjellige håndholdte pumper for å slukke branner. Disse brannpumpene gikk tapt i de påfølgende århundrene og gjenoppdaget som byene vokste i første årtusen e.Kr. fokus på mekaniske oppfinnelser av den industrielle revolusjon satt momentum for den ekstraordinære brann utstyr som pumper vann på skadelige blusser over hele verden i dag.

Den greske Connection


I det andre århundre f.Kr., Ktesibios, en gresk av Alexandria, introduserte romerne til en hånd-opererte tre pumpe (en idé han sannsynligvis "lånt" fra egypterne). Århundrer før, egypterne sette branner ut ved hjelp av en hånddrevet pumpe. Bruk av denne pumpen av den romerske keiser Augustus, etter forming de første brannvesen i historien, fordelt over den enorme imperium under hans regjeringstid.

Etter romerne


Roma brakte de tidligste brannpumper til Storbritannia en gang mellom 27 f.Kr. og 14 e.Kr. Dette utstyret igjen sammen med romerne forlot De britiske øyer. Etter den store brannen i London i 1666, byens fedre jobbet for å forbedre utstyret for mer effektivitet ved å fylle bøtter raskere å bruke håndpumper med vannfylte kar halt til branner på polene. I 1672, nederlandske oppfinnere gjort en håndsydde skinnhosepipe festet til pumpen, slik at brannmannskaper å jobbe tettere med mer nøyaktighet i å slukke branner. Andre designet pumper som, i stedet for en kar, trakk vann fra elver og dammer gjennom en slange.

Steam Pump


Dampdrevne motorer i det 19. århundre gjennomført reservoarer av vann for brannpumper til å bekjempe branner raskere enn noen hånd-til-hånd vann brigade kunne. Disse brannpumpe og vannbærere clamored gjennom byens gater i Europa og Amerika trukket av hester.

Motorisert Pump


Tidlig i det 20. århundre, med utviklingen av forbrenningsmotoren, brannbiler brukt en annen motor for brannpumpe. Av 1907, til den første brannbil med en enkelt motor kjøre bilen og pumpe vann dukket opp i USA.

Motorisert Brann Pump Evolution


Av 1925, alle brannslukking motorer erstattet dampdrevne med motoriserte brannpumper. Opprinnelig brannen pumper brukt stempler til å drive motoren. Flytting fra stempel makt til roterende og til slutt til sentrifugal (kompressor som komprimerer luft og støter det med en sentrifugalkraft fra et roterende hjul med radial skovler), den moderne brannpumpeytelsen leverer et større utvalg og flere mengder vann rettet mot branner.

21. århundre brannpumpe Standards


De brannbil og brannpumpe standarder i 2009 krever en brannpumpe med minimum 750 liter per minutt kapasitet ved pumpetrykk på 150 pounds per kvadrattomme. Brann motor vanntanker må være 500-gallon kapasitet for rural brannslukking der ingen hydrant eksisterer.