Hovudside

Hvordan Kill potteplante Gnats Med Peroxide

by Walther

Hvordan Kill potteplante Gnats Med Peroxide

Potteplanter ikke bare gi skjønnhet, og legge til en følelse av liv til et rom, men de kan også bidra til å rense luften. De er imidlertid gjenstand for en rekke insekter og andre skadedyr. Myggene du ser i en potteplante er sannsynlige sopp mygg. Disse små, mørke fluer er typisk sett flyr og hopper på toppen av jorda. De voksne legger sine egg i jorda, og rundt bunnen av plantene. Voksne sopp mygg ikke skade potteplanter. Det er faktisk deres larve som skader planter ved fôring på sine røtter.

Bruksanvisning


•  La de øvre to inches av jord i anlegget potten for å tørke ut. Ikke vann anlegget for et par dager. Sjekk tørrhet ved å stikke fingeren i jorda. Soppen mygg larve kan ikke leve uten vann. De vil stoppe fôring og vokser på dette tidspunktet. Men, dette er ikke hvordan du vil drepe dem.

•  Bland en del hydrogen peroxide med 4 deler vann i en vannkanne. Rist kan forsiktig å kombinere ingrediensene. Forvente blandingen å boble litt.

•  Vannpotteplanter som er infisert med sopp mygg sjenerøst. Peroxide blandingen vil drepe de voksne på toppen av jorda. Som det soaks ned gjennom jordsmonnet, vil det drepe larven også.

•  Følg med potteplanter nøye i de følgende uker for sopp mygg aktivitet. Hvis det er nødvendig, vanne plantene sjenerøst med ekstra hydrogen peroxide blanding ukentlig.

Tips og advarsler


  • Som et forebyggende, vann potteplanter med hydrogenperoksyd blandingen en gang i måneden.