Hovudside

Husky Powerwasher Feilsøking

by Walther

Husky powerwashers er laget for å rense store områder eller flater, inkludert fortau, hjem eksteriør, innkjørsler, biler, dekk eller båter. Den powerwasher bruker en meget sterk eksplosjon av vann for å tvinge smuss og partikler av gjenstanden eller overflaten, og kan benyttes med eller uten en renseløsning. Bare voksne bør operere powerwasher å redusere risikoen for skade fra bruk av elektrisitet og vann press hastighet. Hvis det oppstår problemer med Husky powerwasher, kan feilsøkingsmetoder være nyttig for å bestemme og muligens løse problemet.

Bruksanvisning


•  Kontroller at Husky powerwasher er koblet til en strømforsyning hvis det ikke er i drift. Arte eller erstatte sikringen hvis nødvendig. Hvis strømforsyningen er funksjonell, men powerwasher ikke fungerer, tilbakestiller jordfeil interrupt (GFCI) ved å trykke på den røde "Reset" knappen på powerwasher strømledningen.

•  Rengjør powerwasher munnstykke med en ren, fuktig klut hvis vannet sprutende fra munnstykket eller vannforsyningen synes lav. Sikre vannkranen er skrudd på fullt.

•  Trekk tilbake på sikkerhetslåsen, som ligger på håndtaket avtrekkeren, hvis enheten ikke spray vann eller avtrekkeren er låst i posisjon. Dette vil åpne låsen.

•  Slå av og koble fra powerwasher hvis vanntrykket er lavt. Koble vannslangen og rense ut vanninntaket skjermen på vannventil. Skyll den godt med vann og gjenopprette den inn i maskinen. Koble slangen fast og sikre vannslangen er rett og ikke bøyd, bøyd eller fanget.

•  Kontakt Husky dersom ytterligere assistanse er nødvendig.