Hovudside

Slip & Fall Sikkerhetsråd

by Walther

Når vi er veldig ung, ikke faller ned ikke virker så traumatisk. I noen tilfeller, barn ser etter grunner til å falle ned og vurdere det flott sport. Men som vi blir eldre, blir mer problematisk å falle. Ifølge Mayo Clinic, faller er den største årsaken til skaderelaterte dødsfall i USA blant folk som er eldre enn 65 år iverksette tiltak for å hindre slipping og fallende i ditt daglige liv.

Vinter Walking


Wayne State University antyder iført gummi-såle støvler for å opprettholde riktig fotfeste når vandre i vinter. Vinter presenterer et problem for sklir og faller ikke bare på grunn av isen som former, men på grunn av ujevnt terreng skapt av snø som fryser over til is. Det kan være det samme som å gå på en ujevn seng av våte steiner. For å opprettholde balansen i vinter, gå sakte, alltid holde et øye med hvor du skal og hvor du er stepping, bruker sengehester hvis de er tilgjengelige, eller støtte deg selv med siden av en bygning, og være svært forsiktig rundt utendørs trapper. Hvis du faller, slappe kroppen din og løfte hodet for å prøve å unngå å ta et slag mot hodet.

Eldre Fall Sikkerhet


The Mayo Clinic antyder at en av måtene som folk som er eldre enn 65 kan bidra til å redusere sjansene for å falle er å holde seg aktiv og opphold så smidig som mulig. Du kan vedlikeholde din personlige koordinering for en svært lang tid hvis du stadig bruker det. Bruk fottøy som gir trekkraft mellom føttene og bakken og gir riktig støtte i anklene og buene av føttene. Sørg for at ditt hjem er tilstrekkelig opplyst til å la deg se hvor du går, og alltid bruke riktig belysning når de går rundt i huset om natten.

Floor Safety


I noen tilfeller er årsaken til at vi faller er forholdene rundt gulvet vi står på. Sørg for å rydde opp søl og andre glatte stoffer som kan akkumuleres på gulv. Fjerne noen rot i høyt trafikkerte områder, og unngå å kjøre fra rom til rom. Ikke anta en teppet er festet til gulvet, spesielt for matter og området tepper. Gjøre reparasjoner til skadede deler av gulvet så snart som mulig, og sørge for at alle CAB skuffer er lukket når den ikke er i bruk.