Hovudside

Tips for tuning en Husqvarna 359

by Walther

Hvis du vil at din Husqvarna 359 motorsag til å kjøre på maks kapasitet, holde det stilt opp ved å utføre regelmessig vedlikehold og oppgraderinger. Gi tilstrekkelig reservedeler, som kan fås på en jernvarehandel eller gjennom Husqvarnas del hjemmeside. Tuning opp deler på din motorsag vil øke sin makt og holdbarhet.

Tennplugg


Plassere en ny tennpluggen i motorsag for å øke ytelsen; motoren ytelser fra varmere gnist. En platina-tipped plugg er det beste alternativet mulig. Dette vil maksimere plug ytelse ved å gi den hotteste gnist mulig.

Fersk Fuel


Erstatte et skittent luftfilter for å tillate kjøligere luft å strømme inn i motoren, noe som forhindrer overoppheting. Når motoren går kjøligere, går den jevnere, noe som gjør at sagen til å kutte mer trevirke uten å nøle.

Fersk Fuel


Hvis drivstoffet har sittet i tanken for mer enn 30 dager, må den skiftes. Drivstoffet begynner etser etter 30 dager, noe som betyr at motoren ikke vil fungere så fort, forårsaker den til å føle seg svak. Bland vanlig blyfri bensin med to-taktsolje på en 50 deler bensin til én del olje blanding.

Lydpotte


Rengjør lydpotte og netting bak den slik at den skitne luften ikke tetter opp inne i motoren. En ren lyddemper tillater motoren puster dårlig røyk, på samme måte hvordan et menneske puster ut karbondioksid. Du trenger en Phillips-skrutrekker til å skru de to skruene som holder lyddemperen på plass. Når du tar lyddemperen av, blåse ut støv og bygge opp på innsiden av det og skjermen mesh.