Hurtig måter å få Brensel


Hurtig måter å få Brensel

Den raskeste måten å få brensel, spesielt i en by, er å kjøpe den. Men som kan være kostbart eller upraktisk. En annen måte å få veden er å kutte dine egne, men som krever en tilførsel som kan være lett for i bygdene, men vanskelig for by- og forstadsbeboere. Men selv byer har trær som kan levere brensel. Trikset er å vite hvordan, når og hvor du skal lete - og for å være forberedt på å bevege seg raskt og arbeide på egen hånd, med en motorsag og en pickup lastebil eller tilhenger.

Bruksanvisning


•  Kjenn din tre. Eik er den beste veden, som er tilgjengelig i de fleste regioner; det brenner varmt og og deler enkelt. Ash, de fleste bjørkene, pecan, noen andre fruitwoods og valnøtt er akseptable. Der det er mulig, unngå alm eller hickory, som er nesten umulig å splitte, og veldig myke tresorter som furu, sedertre, Cottonwood og vier. Nyklipt, tar grønt tre som regel minst seks måneder for å tørke ut før du brenner.

•  Kontroller lokale parker avdeling, offentlige arbeider avdelingen, nærliggende statlige park tjenestemenn eller føderale byråer, som den amerikanske Forest Service eller Bureau of Land Management. Nesten alle har til å kutte litt ned noen trær, enten på grunn av vind og storm skade, eller for vedlikehold. Spør om du kan ha left tre; mange avdelinger er glad for å ha noen andre hale bort materialet. Noen statlige og føderale land byråer selge tre-skjærende tillatelser for en symbolsk sum. Bruke en motorsag for dette.

•  Be nettselskapene eller elektriske kooperativer om tree-trimming operasjoner. Finn ut hvor mannskaper jobber med å trimme trærne rundt kraftledninger. I de fleste tilfeller vil lemmer eller badebukser være tilgjengelig, enten det verktøyet bruker egne mannskaper eller kontrakter med en privat tjeneste. Være forberedt på å hale av store stokker eller klippe dem på stedet med motorsag.

•  Se for private tre-trimmere som arbeider i nabolaget ditt, spesielt etter vind eller is stormer. Be om deres tre. Mange ganger vil de være så ivrig etter å få noen hale det ut at de kan klippe det til størrelse for deg og hjelpe deg laste det. Ha en pickup lastebil eller trailer hendig for slike situasjoner.

•  Se om det er en "grønn avfall" verksted i nærheten. Mange kommuner har deponier hvor loggene, kan lemmer og lignende organisk avfall bli droppet av. Mye av materialet vil bli kuttet eller malt til tre mulch, men beboerne vanligvis kan finne lengre og tykkere logger for fyringsved.

•  Kontakt venner, naboer og bekjente som kan ha gårder eller landlige areal hvor du kan sage opp felte trær for fyringsved. Spør om tre er tilgjengelig fra enhver tømte tre du ser mens du kjører eller går. Mange huseiere vil være glad for å ha noen kuttet opp et veltet tre eller lem.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler