Hovudside

Michigan dekorative trær

by Walther

Michigan dekorative trær

Michigan er kjent for sine utrolige trær. Nesten 19 millioner hektar, eller over 50 prosent av Wolverine tilstand, er dekket med skog vegetasjon. The State of Michigan er hjem for mer enn 100 forskjellige innfødte arter av trær, både løvskog og evergreens. Mange ikke-innfødte arter av dekorative trær har blitt introdusert og trives i hele staten.

Forest History


Michigan har en interessant og mangfoldig skog historie. Kort tid etter tilbaketrekkingen av de mange isbreer som dekket området, vendte vegetasjon til det området som er nå Michigan. Reetablering av treslags var treg, noen tilbake århundrer før andre gjorde sitt utseende. Skogen er i stadig endring fra virkningene av natur, klima og påvirkning av menneskeheten. Logging av skogene i Michigan begynte i midten av 1800-tallet. De store skogene i Great Lakes staten fortsetter å være en naturlig ressurs, både for tre produksjon og rekreasjon.

Fall Foliage


September og oktober er måneder med enestående skjønnhet i Michigan. Skogen er ablaze med strålende farger. Fall løvverk turer tiltrekke seg tusenvis av besøkende, fra fjern og nær, som reiser de kystlinjer og tilbake veiene i Great Lakes staten for å få et glimt av den fantastiske av høsten blad extravaganza. Fra magnolia til Maples, Michigan tilbyr en uovertruffen hyllest til skjønnheten i naturen.

Storslått Maples


Maples er den mest merkbare treet i Michigan. Trident lønn (Acer buergeranum) Freeman lønn (Acer x freemanii), Hedge lønn (Naverlønn), Miyabe lønn (Acer miyabei), Sugar lønn (Acer saccharum), Norge lønn (Acer platanoides), Shantung lønn Acer truncatum og Red maple ( Acer rubrum) er de mest populære og produktive Maples å bli funnet i Michigan. Hardfør, sykdom motstandsdyktig og tørke tolerant, disse fantastiske Maples kan finnes i urskog og urbane landskap i hele Michigan. Mange av disse lønn arter har blitt plantet for å erstatte de millioner av asketrær som har blitt ødelagt av en angrep av smaragd aske borer som sakte drepe alle asketrær på Wolverine tilstand.

Evergreen Trees


Den frodige fargelegging av bartrær gir en dramatisk tilbake fall for de mange arter av løvtrær som manifesterer sine gyldne farger hver september. Den mektige hvite furu (Weymouthfuru) (Michigan state treet) kan bli funnet i giganten står over hele øvre halvøya. Balsam, gran og en rekke sedertre beholde også sin farge år-a-runde. September og oktober er peak visning ganger for å virkelig sette pris på det brede spekteret av dramatiske farger naturen presenterer hvert år.

Frukthager og prydplanter


Michigan har 9 millioner epletrær. Utnyttes for fruktproduksjon samt pryd beplantning, epletrær dekker mer enn 47 500 dekar av staten. Det er ca 1200 frukt gårder dyrker epler. Epletrær er også en favoritt ornamentale landskapet planting i hele staten.