Hovudside

Slik fjerner du flekker fra en fotball Uniform

by Walther

Slik fjerner du flekker fra en fotball Uniform

Fjerne smuss og gress flekker fra alle klær kan være en utfordring, spesielt hvis renhold har blitt forsinket, og flekken har satt. Fotball uniformer utgjør en spesiell utfordring fordi de fleste ganger skitt og gress har blitt slipt inn i fibrene, slik at flekkfjerning enda tøffere. Det er viktig å rengjøre uniform så raskt som mulig for å unngå å måtte fjerne en flekk som har satt seg. Dersom dette ikke er mulig, er det fortsatt måter å gjøre fotball uniform se ut som ny.

Bruksanvisning


•  Fjern skitt eller andre rester fra plagget ved å skrape de fargede områdene med en plastkniv eller lignende redskap.

•  Påfør en liberal mengde vaskemiddel eller vaskeri forbehandling vaskemiddel til de fargede områdene både på utsiden og innsiden av plagget. Kontroller at vaskemiddel inneholder proteaseenzymer, da disse bidra til å bryte ned flekker som gress, blod og svette. Bare gjelde vaskemiddel til en gjørme flekk hvis det ennå ikke har tørket. Forsøk på å bruke vaskemiddel til våt gjørme vil bare spre flekken.

•  Ta godt gni vaskemiddelet inn i farget stoff med fingrene eller ved å brette plagget i området av flekken og gni sammen på fold. Hvis flekken har satt, vurdere å bruke en myk børste til å skrubbe de fargede områdene.

•  La rengjøringsmiddelet gå på jobb i minst en time før du legger plagget i en vaskemaskin. Plasser vaskemaskinen på en varm temperatur og legge vaskemiddel. Pass på å vaske farget element separat fra andre klær og la plagget mer tid i vaskemaskinen for å hjelpe flekken bryte ned.

•  Air tørke plagget for å se om flekken er fjernet. Hvis flekken ikke kommer ut på første forsøk, gjenta disse trinnene enten bruker samme vaskemiddel i forbehandling prosessen, eller prøver et annet vaskemiddel for eksempel en oppvask væske eller sterk hånd renere.

Tips og advarsler


  • Sørg for å følge de råd som gis på omsorg og renhold tag festet til plagget. Ved hjelp upassende rengjøringsmidler eller innstillinger vaskemaskin temperatur og stoff sykluser kan skade stoffet.
  • Bruk aldri blekemiddel med mindre rengjøring og stell tilstand blekemiddel kan brukes.