Hovudside

Den gjennomsnittlige kostnaden per kvadratmeter for Installere Aluminium Patio Covers

by Walther

Aluminium patio dekker gi beskyttelse mot værforholdene. Installere en patio dekke kan øke verdien av ditt hjem og vare i mange år. Den gjennomsnittlige kostnaden varierer basert på materialene som brukes, og om en entreprenør installerer uteplassen dekselet. Omtrentlig kostnad for en aluminium patio deksel som måler 20 x 20 meter er mellom $ 6000 og $ 8000, ifølge CostHelper.com.

Typer


Fremskritt i produksjonen av aluminium har ført til et bredt utvalg av patio dekker i forskjellige farger og teksturer. Noen aluminium patio deksler etterligne utseendet av trevirke, men er mye enklere å vedlikeholde. Produsenter og patio dekker forhandlere tilbyr et byggesett som kan tilpasses basert på størrelsen på terrassen din. Produsenter tilbyr en garanti på utførelse eller produksjonsfeil av aluminium.

Standarden dekker


Designer aluminiumsdeksler er generelt høyere kvalitet og dyrere. DIY kits vanligvis starter på $ 10 per kvadratmeter for patio kits som festes til hjemmet. Frittstående DIY kits starter på $ 15,50 per kvadratmeter. Hvis du har planer om å ansette en entreprenør til å installere aluminium patio cover, kostnadene øker.

Isolerte lokk


Isolert aluminium patio dekker funksjonen strukturelle skum inne. Isolasjonen reduserer varmen under terrassen dekselet. Det reduserer også lyden av regn og kan bli tråkket på. Isolerte aluminium dekke kits som festes til hjemmet vanligvis starter på $ 13,50 per kvadratmeter. Frittstående kits starter på $ 19.50 per kvadratmeter.

Betraktning


Din jurisdiksjon kan kreve en byggetillatelse for å installere en aluminium patio dekselet. Kontakt din jurisdictionâ € ™ s tillatelser avdeling for å finne ut hva kravene er for uteplassen dekselet. Hver jurisdiksjon har spesifikke krav basert på værforhold som vind, snø og varme. Innhente tillatelse til å installere en patio dekselet kan kreve å betale en avgift.