Hovudside

Slik fjerner Klær Stuck i et Klesvask Chute

by Walther

Slik fjerner Klær Stuck i et Klesvask Chute

Klesvask kasterne er en flott oppfinnelse for boliger med vaskemaskin og tørketrommel hookups på kjeller eller første etasje. Snarere enn å kjøre opp og ned trapper med vaskerom kurver, kan du kaste klærne ned sjakten slik at de lander foran vaskemaskinen. Dessverre, kan klær noen ganger sette seg fast ned i sjakten. Snarere enn å risikere livet og helsen lener ned i sjakten, prøve noen teknikker for å nå fast klær først.

Bruksanvisning


•  Brett et par jeans i to og rull dem tett fra anklene til midjen. Kast jeans ned sjakten som en torpedo. Noen ganger kan en tresko er ikke så ille som det ser ut, så en litt tyngre element kunne løsne det som er fanget.

•  Sett inn et kosteskaft i sjakten og flytte den rundt for å prøve å frigi fastlåste elementer. Du kan gjøre dette fra toppen av sjakten eller bunnen. Hvis du prøver det fra bunnen, kan det hende du må stå på en trygg gardintrapp for å nå langt nok inn i sjakten.

•  truss en murstein i et langt stykke tau eller hyssing og slippe den ned i sjakten. Sørg for at ingen befinner seg på bunnen og holde på slutten av strengen for sikkerhet. Trekk murstein sikkerhetskopiere når du er ferdig.

•  Sett en ren rør slange i sjakten og flytte den rundt for å fjerne tresko. Pipe slanger er fleksible og kan være i stand til å få på enkelt elementer som kan bli sittende fast på en utvekst.

•  Stå på bunnen eller toppen av sjakten, alt etter hva som er nærmest tette. Skru to stykker av skrap tre sammen og sette dem inn i sjakten. Holde legge og skru bitene sammen til du kan nå tresko og skyve den ut. Fjerne bitene, demontering dem som du går.

Tips og advarsler


  • Ikke kast skjøre gjenstander ned i sjakten. Ved design, bør det ikke være noen biter av metall, tre eller negler stikker ut av sjakten, men du vet aldri. For å være sikker, bære delikate biter ned for hånd.