Min Pool Pump fra seg en høy Noise


Min Pool Pump fra seg en høy Noise

Svømmebasseng pumper holde bassengvannet sirkulerer, som hindrer vann stagnasjon og øker kvaliteten på vannet. Pumper arbeid ved å spinne en turbin som kalles et skovlhjul, som trekker vann gjennom pumpen og til filteret. Vann blir renset i filteret og fins tilbake i bassenget ved hjelp av pumpetrykket. Svømmebasseng pumper er konstruert for å operere stille, men en rekke problemer øke støyen som genereres av enheten. Rusk fanget i løpehjulet, et tett opp pumpe kurv, og luft fanget i bassenget rørlegger alle føre til at pumpen jobbe hardere og utgang mer lyd.

Bruksanvisning


•  Slå av strømmen til basseng pumpe. Skru av plast pumpe lokket og ta den lille kurven fra inne i pumpen. Spray pumpen kurv med vann for å vaske av eventuelle rester. Undersøke kurven for sprekker eller andre indikasjoner på slitasje. En ødelagt, skittent eller utslitt pumpe kurv kan føre til at pumpemotoren til å bli høyt grunnet luft eller rusk komme til impelleren.

•  Fjern pumpen fra resten av bassenget system og sørge for at den er koblet fra. Finn den lille tube under pumpen kurv. Føler på innsiden av røret for hånd til du kommer til pumpens løpehjul. Bruk kraft til løpehjulet for å teste for eventuelle gi. Gi i løpehjulet resulterer i høye lyder under normal pumpedrift.

Skift ut impelleren hvis det er ødelagt eller har for mye gi. Spray impelleren med konsentrert vann fra en vannslange til å vaske vekk eventuelle rester som kan ha fått forbi pumpe kurv. Fest pumpen til resten av bassenget system.

•  Plasser pumpen kurv tilbake inn i pumpen. Sett en vannslange inn i pumpe kurv og begynne å fylle pumpen med vann. Kjøre vann til det renner over fra pumpen. Ta av slangen og skru pumpen lokket på. Slå på pumpen og kjør den i noen minutter. Dette bidrar til å fjerne luft fanget i pumpeledningene. Luft fast i pumpen bevirker at pumpemotoren å løpe varmt og forårsaker høye lyder. Hvis høye lyder fortsatt forekomme, gjenta påfyllingen til all luft er tømt fra linjene.

Tips og advarsler


  • Rengjør pumpen kurv ukentlig for å unngå å bryte pumpe kurv og la rusk å gå inn i pumpen.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler