Hovudside

Hvordan skru Stripped Allen eller Torx bolter

by Walther

Hvordan skru Stripped Allen eller Torx bolter

De fleste av oss har hatt smerten av å jobbe på et prosjekt og stripping ut en Torx eller Allen hodet bolt. Det kan være veldig frustrerende hvis du arbeider med mykere eller billig gjort bolter og skruer. De har en tendens til å strippe ut veldig lett hvis strammes. En av de beste måtene å utvinne bolten er å bruke en baufil blad. Først finne en høy kvalitet baufil blad som er vurdert for bruk med metall. Du kan plukke opp når som helst jernvarehandel.

Bruksanvisning


•  Bruk penetrerende spray å suge bolten og gjenge område før du utfører fjerning innsats.

•  Bruk sagbladet til å kutte et sund hakk som vil tillate en flat skrutrekker for å skru den urolige Torx eller Allen bolt. Pass på at du ikke skjærer inn bolten helt ned til overflaten at bolten er sikret ned til fordi halvparten av skruehodet kan vri av mens utpakking, noe som gjør det hele mer vanskelig.

•  Hvis plassen er for begrenset, eller du kan ikke sette nok innflytelse på skrutrekkeren til å skru bolten, bruk en skralle i kombinasjon med litt adapter og flat skrutrekker bit. I stedet for å bruke en har sag til hakk en groove inn i skruehodet, kan du også prøve å bruke et par bevilget store skrustikke grep, også.

Tips og advarsler


  • Sjekk ut ressursene nedenfor for mer informasjon!