Hovudside

Hva kan du sette på oppvaskkurver å bli kvitt Rust?

by Walther

Hva kan du sette på oppvaskkurver å bli kvitt Rust?

Rust i oppvaskmaskinen er forårsaket av jern eller mangan i vannforsyningen, eller ved rustne rør eller en rusten varmtvannsbereder. Rust kan oppstå som en samlet kjedelig, rød flekk i en oppvaskmaskin eller som definerte rust flekker på oppvaskkurver. Fjerne rust raskt for å unngå rustflekker på oppvasken.

Stålull


Du kan sette stålull som en slipende middel på oppvaskkurver for å fjerne rust. Selv ikke et fast innslag, må du gni forsiktig rust av stativene ta vare du ikke riper eller skade overflaten. Du kan også bruke fint sandpapir for å slipe overflaten og fjerne mindre rust.

Rust Remover Produkt


En kommersiell rustfjerner produkt merket trygt for bruk i oppvaskmaskin er et annet alternativ. Vanligvis starter du en syklus i ditt tom oppvaskmaskin og, som vannet fyller maskinen, åpne døren legge den rustfjerner. Kjører hele syklusen vanligvis fjerner all rust. I noen tilfeller kan det være nødvendig å kjøre den to ganger. Du bør lese brukerhåndboken før du bruker en kommersiell rustfjerner for å sikre at er er trygt å gjøre det.

Plastbeskyttere


Over tid kan emaljen slites av oppvaskmaskin tindene. Når dette skjer, tindene lett bli rusted. Du kan kjøpe erstatning tips på et apparat butikken. Disse små, plast tips passe over oppvaskmaskin tindene, beskytte retter og hindre rust.

Anbefalinger


Rust og hardt vann flekker kan etterlate skjemmende flekker på retter, samt oppvaskmaskin. Hvis problemet fortsetter, må en rørlegger installere en jern filter i røret for å permanent fjerne rust i oppvaskmaskinen. For generelt vedlikehold, bruk kun den anbefalte mengden vaskemiddel og bruke vann som er minst 120 grader Fahrenheit. Rengjør filteret ut minst en gang årlig, eller som anbefalt av brukerveiledningen. Skrape mat fra retter før du legger dem i oppvaskmaskinen.