Hovudside

Hva er et gulv poleringsmaskin?

by Walther

Gulv burnishers, maskiner som polish store områder av hard overflate gulv, bruker buffere til å sette en høy glans finish på overflatene de dekker. I tillegg til å skape en skinnende, vakkert gulv, kan burnishers også øke sikkerheten i et anlegg ved å gjøre fotgjengere mindre sannsynlig å skli på gulv.

Poleringsmaskin og Buffer


Gulv burnishers og gulv buffere utfører lignende funksjoner, men de to maskinene opererer med forskjellige hastigheter. Pads av en etasje buffer slå på ca 175-350 omdreininger per minutt (rpm). Gulv burnishers kan operere på 1500 til 3000 rpm. Jo høyere hastigheten på gulvet burnisher gjør det mulig å polere et større område i løpet av mindre tid enn en etasje buffer. Jo større rpm av burnisher gir også gulvet en skinnende glans enn en buffer.

Typer


De tre hovedtyper av gulv burnishers bruke ulike kraftkilder: elektrisitet, batterier og propan. Hver type besitter visse fordeler og ulemper. Elektriske burnishers har fordelen av å ikke ha et batteri som slynger ned, men de binder maskinoperatøren til en lang ledning, og den mengden elektrisitet de krever kan overbelaste en elektrisk system. Både batteri og propan drevne maskiner kan bare kjøre i en begrenset tid før sin strømkilde eksos selv.

Kommersiell


Gulv burnishers vanligvis fungerer best for kommersielle bedrifter som har store deler av gulv til polsk, som for eksempel dagligvarebutikker. Fordi burnishers kan polere gulv så fort, de sparer bedriftseiere penger i lønnskostnadene. Siden de kan polere gulv til en lavere kostnad, kan bedriftseiere også polere oftere, holde sine anlegg ser ren og skinner hele tiden. Polerings kan forbedre belysning også. Lys reflekterer mer kraftig av en polert gulvet.

Forholdsregler


Ikke alle gulvflater godta polering med høy hastighet gulv burnishers. Maskinoperatører eller bedriftseiere bør bekrefte kompatibilitet av sin type gulv finish og hastigheten på gulvet burnishers. Rengjøring av gulv med mopper før polering gulvene hindrer produksjon av mye støv når du bruker maskinen. Holde maskinen godt vedlikeholdt øker effektiviteten og arbeidslivet av burnisher.