Slik fjerner en Lock Without a Key


Slik fjerner en Lock Without a Key

Vi bruker låser for en rekke formål i vår hverdag. Låser er i en rekke forskjellige typer i henhold til deres funksjon og det de er ment å beskytte. Flertallet av vanlige låser er kjent som pin og vannglass låser. Disse enkle låser inneholde en serie av pinnene inne som må plasseres på bestemte høyder for å tillate vannglass for å slå og låsen for å åpne. Tennene av nøkkelen er hva presse pinnene til de riktige høyder. Du har et par alternativer for å fjerne en lås uten nøkkel.

Bruksanvisning


•  Bestill en ny nøkkel. De fleste bedrifter har systemer på plass for å hjelpe kundene åpne sine sluser selv når nøklene har blitt forlagt. Ringe kundeservice nummer trykket på låsen eller pakken den kom i. Gi den nødvendige informasjonen. Mange bedrifter krever at du gir dem nummeret som ble skrevet på tasten eller for å ha registrert tidligere for garantien som eier av låsen.

•  Løft låsen. Lock-plukking krever spesialiserte verktøy og praksis. Men enkle låser som pinne og vannglass modellene er ganske lett å plukke på alle ferdighetsnivå. Grunnleggende plukking krever en hakke og en momentnøkkel. Plukk er i hovedsak en lang, tynn metallstang som passer inn i den øvre del av nøkkelhullet, hvor pinnene er plassert, og momentnøkkelen er en buet stang som brukes til å dreie låsen som hver pinne er angitt. Ansette "skrubbing" metode for å plukke for å fjerne låsen. Sett hakke og momentnøkkel. Pakk plukk sakte samtidig som du presser til pinnene og dreiemoment til skiftenøkkelen. Pinnene vil sette og låsen vil åpne når det gjøres riktig. Gjenta prosessen med å sette og trekke plukk samtidig opprettholde momentet til du finner den innstilte posisjonen til hver pinne.

•  Lag en grov inntrykk av nøkkelen til å åpne låsen. Sett en myk messing nøkkelemne i låsen, vri nøkkelen til å binde pinnene og vrikke nøkkelen frem og tilbake slik at pinnene gjør ripe merker på overflaten av nøkkelemnet. Med en sveitsisk snitt rundfil eller Pippin filen, filen merkene på blank i en 45-graders vinkel. Se på andre taster av samme merke og kopiere spormønster, hvis mulig. Passere filen to eller tre ganger og gjenta prosessen. Låsen vil åpne når alle pinnene er stilt opp i riktig høyde, kjent som skjær linje.

•  Skjær låsen med bolt cutters. Plasser boltkutterne på armen av låsen og anvende den nødvendige kraft for å skjære låse fra objektet den er låst til.

•  Hvis ingen av de tidligere metodene fungerer og du ikke ønsker å skade låsen eller risikere å skade elementet den er låst til, og deretter ringe en profesjonell låsesmed. Han eller hun kan være i stand til å åpne låsen ved å bruke noen av disse metodene, eller ved å gjøre bruk av andre spesialiserte verktøy for å fjerne din spesielle lås.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler