Hovudside

Hvordan du trygt fjerne en Bat på House?

by Walther

Hvordan du trygt fjerne en Bat på House?

En flaggermus kan skrive inn ditt hjem gjennom en veldig liten plass, selv den minste sprekk eller sprekk. De kan også være i stand til å gå inn i huset ditt gjennom skorsteinen. Når dette skjer, må du ta umiddelbare skritt for å trygt fjerne balltre fra huset ditt. Dette betyr å bruke en metode som vil holde deg, din familie og balltre trygt fra skade når du tar den og la den tilbake utenfor.

Bruksanvisning


•  Plasser alle katter eller hunder i et annet rom og lukke døren så snart du oppdager balltre. Det er ikke trygt å la din følgesvenn dyr rundt mens du fjerner balltre. Små barn bør også gå til et annet område av huset bak en lukket dør.

•  Åpne en dør eller et vindu for å la flaggermus fly ut. Dette er den mest ideelle fremgangsmåte for fjerning. Men hvis balltre lander et sted og ikke etterlater, vil du nødt til å ansette en annen metode.

•  Bruk hansker til enhver tid hvis du kommer til å være håndtering balltre på noen måte. Ikke berør balltre med bar hud.

•  Plasser et teppe over balltre hvis det er på gulvet eller et møbel. Du kan deretter rulle opp balltre forsiktig inni teppe, være forsiktig med å skade den. Balltre kan lage en høy lyd som du plukker den opp og bære den utendørs. Ikke rulle teppet til du er i et åpent område.

•  Trap balltre inne i et nett eller glasskrukke hvis det henger et sted. En flaggermus kan henge bak gardinene, på klær eller i planter. Plasser nettet eller krukke nøye over balltre og sakte lukke nett eller lokk. Når flaggermusen er fanget, slipper balltre utenfor.

Tips og advarsler


  • Å holde seg i luften, vil en flaggermus må razzia litt ned når du flyr gjennom midten av et rom. Når en flaggermus flyr lavt, er det ikke angriper deg, så ikke få panikk. Bor nær kanten av veggene kan lindre følelsen av å bli angrepet.
  • Ikke bruk en metallgjenstand for å felle balltre. Dette vil senke kroppstemperaturen til et farlig nivå.