Hovudside

Hvordan konvertere en Pool til en Salt System

by Walther

Hvordan konvertere en Pool til en Salt System

Svømmebassenger vanligvis bruker klor som desinfeksjonsmiddel for å fjerne bakterier og andre skadelige stoffer fra bassengvannet. Klor er lagt til bassenget for hånd eller gjennom tabletter plassert i skimmer. Konvertere et svømmebasseng til en salt system eliminerer behovet for håndtering sanitizers direkte og reduserer totale vedlikeholdsbehovet for bassenget. Salt systemer fungerer ved å konvertere salt funnet i bassenget vann inn klor, som sanitizes bassenget. Konvertering til et salt system er så enkelt som å installere salt generator og legge den innledende salt til bassenget.

Bruksanvisning


•  Nøytraliser eventuelle nonchlorine sanitizers brukes i bassenget, inkludert brom og Baquacil. Brom og Baquacil reagerer dårlig med klor generert av saltsystemer og forårsake misfarging i vannet og misfarging på bassengutstyr. Brom og Baquacil fjernes fra et basseng ved å tømme bassenget fullstendig og etterfylling av det, eller ved tilsetning av et nøytraliserende middel til bassengvannet.

•  Vri alt basseng utstyr av, medregnet pumpe, filter og noen motorer. Installer salt generator inn i eksisterende avløp. Noen salt systemene bare gli over på kutt rør og holdes på plass ved hjelp av lim og primer. Andre salt systemer krever en spesiell forening samt lim og primer. Følg system eiere manual for spesifikke installasjonsinstruksjonene.

•  Vri bassenget utstyr på. Legge til 50 lbs. av bassenget grade salt til bassenget per 2000 liter vann holdt i bassenget. Forhånd å salt i en bøtte med vann eller pusse saltet som er avgjort på bunnen av bassenget for å hjelpe den oppløses.

•  Vent inntil saltet er fullstendig oppløst. Ta en prøve av bassengvannet fra albuen sin dybde. Test vannet for saltinnhold. Vanligvis anbefalte saltnivået er 4000 ppm. Se i salt generator eiere manual for den spesifikke driftsområdet av systemet.

•  Test bassenget vannets saltinnhold ukentlig i minst en måned etter installasjon og deretter hver måned etter det. Sikre salt nivåer forbli i 4000 ppm-området eller rekkevidden anbefalt av eierne manualen.

Tips og advarsler


  • Sjokkere salt basseng med klor sjokk hver uke for å hjelpe rense bassenget.