Hovudside

Kan du trimme en Curly Willow Tree i Dead of Winter?

by Walther

Kan du trimme en Curly Willow Tree i Dead of Winter?

Dekorative trær populære i hjemmet landskaps, krøllete piletrær er relativt svak og utsatt for både brudd og skadedyrangrep. For å opprettholde tre helse, bør gartnere opprettholde et vanlig beskjæring tidsplan.

Beskjæring


Beskjæring er viktig for å holde et tre sunt, velskapt og under kontroll. Enhver beskjæring bør omfatte fjerning av døde eller syke tre og greiner som er nær briste. Siden piletrær tendens til å ha svak tre, bør gartnere også beskjære bort noen grener som vokser rett over en struktur.

Timing


Ifølge USDA Forest Service, til den beste tiden å beskjære et tre er under sin sovende fase, når beskjæring gjør liten eller ingen skade på treet ressurser. TreeHelp.com enig, og bemerker at sen høst og tidlig vinter er den beste tiden for å beskjære et tre.

Fordeler


TreeHelp.com identifiserer flere andre grunner til en mid-winter beskjæring. Den krøllete selje, som allerede er utsatt for sykdom og skadedyr, er mer beskyttet om vinteren enn om våren eller sommeren. Skadedyr og soppinfeksjoner er fraværende fra miljøet når det er kaldt.