Hovudside

Hvordan å tvinge Crocus pærer

by Walther

Gartnere kan velge mellom en rekke pærer å overtale inn i blomstringen innendørs i løpet av vintermånedene. Dette oppmuntring er kjent som "tvinger" bulbs.Crocus pærer er en enkel blomst variasjon å tvinge som de blomstrer lett innendørs.

Bruksanvisning


•  Bland den voksende medium for pærene. Kombiner en del sand, to deler torv mose og tre deler potting jord. Fyll kjelen omtrent tre fjerdedeler full med den voksende medium.

•  Plasser krokus pærer i den voksende medium med de flate sidene av pærene som vender ned i jorda. Plasser pærene så de er nesten rørende. Legg til mer voksende medium til beholderen slik at toppen av pærene er like over jorda nivå. Vanne nyplantede pærer sjenerøst.

•  Plasser potten i kjøleskapet. Sjekk pærene hver uke eller to, og vanne jorda i beholderen dersom det er tørt. Hold pærer i kjøleskapet i 12 til 13 uker. I løpet av den siste uken av chilling, se etter tegn på rooting. Se på dreneringshull i bunnen av beholderen, og hvis du ser røtter, de krokus pærer er klar til å blomstre.

•  Fjern beholderen fra kjøleskapet når pærene har forankret. Plasser beholderen på et kjølig sted med lyse, indirekte sollys. For best resultat, bør temperaturen holder seg under 65 grader F. Vann krokus planter ca en gang per uke til de er nesten klar til å blomstre. Ved dette punkt øker vanningsfrekvensen til to til tre ganger per uke.

•  Se for oppblomstringer mellom to og fem uker etter fjerning av krokus pærer fra kjøleskapet. Hold de blomstrende krokus beskyttet mot direkte sollys og plassere dem i et kjøligere rom over natten for å gjøre den blomstrer vare lenger.

•  Hold krokus planter inntil bladene blir gul. Skjær løvverk ned til ca 1 cm over jorda nivå. Hvis du transplantere pærene utendørs, vent til siste våren frost har oppstått, og deretter plante dem i en solrik beliggenhet. Plant dem like dyp som krokus pærer er høye. Ikke forvent blomstrer i minst to år etter transplantasjonen.