Hovudside

GE APE08AK Portable Air Conditioner FAQ

by Walther

En bærbar klimaanlegget hjelper deg kjøle ned bare de rom som du trenger, noe som sparer deg for penger fordi du ikke trenger å bruke hele huset klimaanlegget. General Electric (GE) har spesialisert seg på bolig apparater, inkludert bærbare klimaanlegg som GE APE80AK. Du kan kjøpe GE produkter fra lokale forhandlere og fra nettbaserte forhandlere.

Hva er Funksjoner av GE APE80AK?


GE APE80AK leveres med en fjernkontroll som lar deg endre viftehastigheten eller manipulere timeren. For eksempel, har du både en "Timer On" og "Timer Off", og disse kontrollene kan enhetens automatisk på / av funksjon. Du har sju kontroller på klimaanlegget, inkludert kontroller for viftehastigheten, air-condition-modus og temperatur. Du har også en "hvilemodus", som setter hvor lenge klimaanlegget går. Du kan sette den til å kjøre for bare en halv time eller så lenge som 24 hours.This bærbar klimaanlegget leveres med tre viftehastigheter: lav, middels og høy. Du har også fire klimaanlegget moduser: kjølig, tørt, vifte og auto.

Hva er de elektriske kravene til denne Air Conditioner?


GE APE80AK leveres med en tre-spiss kontakt som bare passer inn i et tre-spiss stikkontakt. GE oppfordrer deg til å sette støpselet direkte inn i stikkontakten. Hvis du trenger å bruke en skjøteledning, må du bruke en tre-wire, 14-gauge, jordet skjøteledning rangert på 125 volt og 15 ampere, og det må være oppført med Underwriters Laboratory (UL) .Du må også bruke enten 15 amp effektbryter eller tidsforsinkelse sikring.

Hvor lang er garantien?


Du får en ett års garanti med dette klimaanlegget, og denne garantien dekker arbeidskraft og materialer. Hvis det oppstår et problem, kan du bytte enheten, og erstatningsenheten er dekket for den tiden som gjenstår på den opprinnelige garantien. Du kan også få refundert. Denne garantien dekker ikke reparasjonskostnader eller tjenestereiser.

Hvordan du vedlikeholde din GE APE80AK Air Conditioner Do?


Alltid riktig vedlikeholde din GE APE80AK bærbare klimaanlegget. Riktig rengjøre utside med vann og såpe, og rengjøre grillen med enten en børste eller en støvsuger. Bruk en børste til å rense spolen, og rense luftfilteret ved hjelp av såpe og vann hver 30. dag.

Hva er Lagersalg og Driftstemperaturkrav?


Du trenger minst 12 inches klaring på hver side av klimaanlegget. Dette gjør at luften skal sirkulere. Bare operere klimaanlegget der temperaturen ikke går under 65 grader Fahrenheit. Frost kan dekke dine spoler hvis enheten er plassert i kaldere områder.