Hovudside

Hva er et raskt voksende Maple Tree?

by Walther

Hva er et raskt voksende Maple Tree?

Når vi leter etter en raskt voksende treet, vil du finne flere Maples (Acer spp.) Som vokser minst 25 inches hvert år. Raskt voksende Maples er også kjent som "myke Maples" fordi deres tre er svakere, noe som gjør deres lemmer utsatt for å bryte under isen eller windstorms. Disse variantene er ikke så lang levetid som de harde Maples.

Silver Maple


Sølvet maple (A. saccharinum) har fått navnet sitt fra den sølv understreking funnet på bladene. Sin toleranse for dårlig, pakket mark og luftforurensning gjør det til et godt valg for urbane forhold. Men røttene er sprek og har sprakk fortau og tilstoppede avløp. Dette mangfoldet vokser omtrent 50 til 80 meter høy, med en 35- til 50-fots spredning. Det er hardfør i USDA sone 3 til 9.

Red Maple


Den røde lønne (A. rubrum) doesnâ € ™ t vokse ganske så fort som noen andre Maples, men hva dette treet mangler i fart, gjør den opp for i farger. Den røde lønne har noen form for rød vokser på det hele året, inkludert røde knopper, røde blomster og røde blader. Den vokser ca 60 meter høye med en 40-fots spredning. Det tåler en rekke av jord, men foretrekker våt jord. Det har litt tørke og forurensning toleranse. Det er hardfør i USDA sone 3 til 9.

Norge Maple


The Norge maple (A. platanoides) er lett å vokse siden den tilpasser seg til nesten alle jordtype og tåler varme, tørre forhold. Dessverre, dette gir det invasive tendenser som er mindre enn ønskelig. Den vokser vanligvis rundt 40 til 50 meter høye med en lignende spredning, men kan nå høyder på 90 meter under de rette forholdene. Selv fall farge er ikke spesielt prangende, har det noen sortar som har røde og lilla blader som Crimson King and Schwedler. Det er hardfør i USDA sone 3 til og med 7.

Box Elder


Selv om det ikke kalles en lønn, boksen eldre (A. negundo) er i lønn familien. Det er lett å vokse og tilpasser seg til nesten alle jordtype, inkludert tørr og våt. Dessverre er det tre ekstremt skjør og noen områder har satt begrensninger på planting boks eldste. Den vokser omtrent 30 til 50 meter høye med en litt mindre spredning. Bladene blir gule og oransje i høst. Det er hardfør i USDA sone 2 til 9.