Hovudside

Gjør Kål planter produserer frø?

by Walther

Gjør Kål planter produserer frø?

Under de rette forholdene, kan en kål plante sende opp et frø stengel. Den prosessen som anlegget produserer et frø stengel kalles bolting eller gå i frø.

Kål Heads


Kål hoder er tett foldet bladene som omgir en sentral stilk. Etter den stramme hodeform, bladene begynner å løsne, noe som gjør rom for frøet stilken å utvikle.

Temperatur


Seed stengel utvikling er ofte utløst av temperatur. Hvis kål gå sovende på grunn av lengre perioder med kaldt vær, de ofte bolt når veksten fortsetter. Kål kan også bolt når våren temperaturer er for varmt eller når innhøstingen er forsinket.

Pollinering


Blomstene på frø stilken må bestøves av insekter for å produsere frø. Kål kan krysspollinerer med andre medlemmer av "cole avling" familie, som inkluderer brokkoli, rosenkål, kinakål, grønnkål, kålen, kålrabi og sennep. Å hindre krysspollinering, skille disse avlinger med minst 200 meter.

Høsting Seeds


La de frøbelgene tørke helt på anlegget. Samle pods i en papirpose. Når alle frøene er høstet, bryte opp pods ved å knuse posen med en klubbe, deretter skille frøene fra hveten. Kål frø holde i fire til fem år på kjølige temperaturer.