Gren til gren Tre Negl


Gren til gren Tre Negl

Treet grenen koblet til rotfestet treet kalles rotstokken og grenen blir podet inn i rotstokken kalles Scion. Spesielle kutt er gjort i rotstokken gren og Scion gren slik at de indre Cambium lagene i hverandre. Kambiumet er det enkelt lag av celler mellom tre og bark av treet grenen. Transplantatet blir deretter pakket inn for å holde fuktigheten i grenene fra å tørke ut under stoppeprosessen. En skarp kniv blir brukt til å gjøre disse kuttene så nær vinkelen på tre korn som mulig.

Timing Graft


Vent på senvinteren eller tidlig vår før du utfører pode. Tillat alle sjansene for alvorlige kaldt vær til å passere, men gjør det pode før sjansene for varmt vær øker.

Matcher Graft


Se etter et punkt på rotstokken og Scion som ser identisk med hverandre. Sørg for at det ikke er noen side kvister som vokser hvor som helst i nærheten av området av grenene du skal pode sammen.

Kutte Pisker


Hold den grenen av rotstokken i venstre hånd med slutten av grenen vendt bort fra kroppen din. Lag en jevn skrånende kutte 1-2 1/2 inches lang med en enkelt handling av kappeskiven. Gjenta denne prosessen på Scion ved å kutte den store enden av grenen, ikke den lille enden. Den lille enden er hvor ny vekst vil fortsette å vokse utover fra treet.

Kutte Tunger


Hold rotstokken med venstre hånd slik at den flate siden av grenen du kutte tidligere er vendt mot deg. Plasser knivblad 1/3 av en tomme fra spissen av rotstokken og gjøre en nedadgående kutt ca 1/2-tommers lenge på så mye av en 90-graders vinkel som mulig. Kuttet bør gjøres for å unngå å skjære noen tre korn mot korn. Gjenta denne prosessen for å kutte Scion. Denne stilen av cutting kalles "pisk-og-tunge system."

Skjøting av Pisker og Tunger


Monter kutt gjort i rotstokken og Scion tett sammen. Tunger skal sperre. Endene av barken på begge grener bør justere perfekt for foreningen av kambiumet lag for å binde sammen.

Innpakning Graft


Pakk hele podet område av grenene med svart elektrikertape for å tette de åpne kutt. Vikle en tomme forbi pode på begge sider. Hold pode sklir fra hverandre mens innpakning ved å holde det tett med fingrene på en av hendene.

Voksing eller forsegling av Graft


Påfør et lag med hånden voks over elektrisk tape til ytterligere forsegle podet område for helbredelse. Hånden voks vil smelte i fingrene mens du bruker den over båndet. Forsegle endene hvor båndet stopper på begge sider av pode.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler