Hovudside

Hvordan du rengjør en Rheem Upflow Furnace

by Walther

Hvordan du rengjør en Rheem Upflow Furnace

RHEEM brødrene startet en forsinking anlegg i San Francisco i 1920 og var produksjon varmtvannsberedere, varmeovner, klimaanlegg og oljeovner på 1950-tallet. En Rheem oppstrøms ovn gir multifunksjonskontroller som gjør at ovnen for å operere med redusert funksjon når det er nødvendig og full styrke når det er nødvendig. Enheten har også en lav hastighet konstant vifte og en to-trinns utkast motor. Rengjøring en Rheem oppstrøms ovn bør bare gjøres etter at enheten er koblet fra den lokale strømkilden og slått av.

Bruksanvisning


•  Bruk en fuktig klut til å tørke ned utsiden av enheten for å fjerne overflødig støv, skitt eller rusk. Fjerne fettflekker ved å spraye en anti-fett renere, slik som Formel 409 på en ren klut og tørke vekk fettet.

•  Finn filter på siden eller bunnen av ovnen. Trekk filter dør av og skyv ut filteret. Vakuum filteret med en liten hånd vakuum for å fjerne mesteparten av smuss og partikler. Vask filteret med litt oppvaskmiddel og varmt vann. Skyll og la det tørke helt før du skyver tilbake i enheten og lukke filter døren.

•  Undersøk varmeelement og lufte rørene for å sikre at de ikke er sprukket eller blokkert. Sjekk ventilasjonssystemet bakker og returnere flyforbindelser å sørge for at de er koblet riktig, og det er ingen hull, sprekker eller løse forbindelser.

•  Åpne frontpaneler og vri gassbryteren til "OFF". Sjekk om det er støv på sensorer, brennere og se på rør og skorstein for eventuelle hindringer eller tegn til lekkasje. Returnere gasskontrollen til "ON" og lukke frontpaneler.

•  Ring en servicetekniker hvis snorer, brenner, flue eller noen annen del av ovnen showet korrosjon, lekkasje eller sprengning.