Hovudside

Hvordan Kill Tre Kakerlakker

by Walther

Tre Kakerlakker, også kjent som tre kakerlakker, blir sett gjennom det meste av USA og kan lett forveksles med kakerlakker. Disse lys til mørk brun insekter med ovale organer er tiltrukket av lys og reise i løpet av dagen og natten. Den kvinnelige treet mort legger sine egg under gamle stokker under ved og i råtnende trær. De går inn sprekker og hull i hjem som er i umiddelbar nærhet til sine boliger og kan gjennomføres på med fyringsved. Selv om tre Kakerlakker ikke overlever lenge i boliger på grunn av mangel på fuktighet, kan de likevel være en plage. Her er noen enkle trinn for å holde din eiendom fri for disse skumle robotene.

Bruksanvisning


•  Fjern hauger av fyringsved som er i nærheten av huset. Tre Kakerlakker lever på og under tre. Hvis haug av tre er i nærheten av huset, vil du sannsynligvis se dem inne i huset ofte. Fjern eventuelle råtnende trær og logger på din eiendom også.

•  Spray rest insektmiddel som Cynoff WP eller Demon WP rundt utsiden av huset. Spray det hele veien rundt fundamentet av hjemmet. Spray insektmiddel rundt vinduer og dører også.

•  Bruk agn som Talstar En eller intice Niban å drepe tre kakerlakker. Agnet består av granulat som kan plasseres rundt fundamentet av huset. Også plassere granulater i nærheten av områder der det er mulched blader, brensel og trær. Treet Kakerlakker vil spise agnet og dø.

•  Gjenta spray hver tredje måned, og legge ut agn hvert halvår. Hvis ingen nedbør er til stede i løpet av de seks månedene, kan agnet vare i opptil ett år.

Tips og advarsler


  • Ikke spray insektmiddel på planter, siden dette vil drepe dem. Tre Kakerlakker lever ikke i hager.
  • Ikke spray insektmiddel på ved, ettersom giftige gasser vil bli frigitt når veden er brent.
  • Plasser agn på loftet hvis treet Kakerlakker er ofte sett der. De kan gå inn loft med hjelp fra trær hengende over huset ditt, så hold grener trimmet.