Hovudside

Hvordan fikse en Separert Glidelås på en Leather Jacket

by Walther

Hvordan fikse en Separert Glidelås på en Leather Jacket

En glidelås er en enkel, men komplisert oppfinnelse som gjør at plaggene å bo solid stengt og bundet sammen, holde private deler dekket og den kalde vinden blåser mot kroppen din. Men når en glidelås pauser eller på annen måte blir separert, er det ofte helt ubrukelig. Dette fører til mange mennesker å bare forkaste plagget med brutte glidelås, noe som er vanskelig å gjøre hvis det skjer med en dyr skinnjakke. Heldigvis er det mulig å gjenopprette en atskilt glidelås, selv om du ikke er en profesjonell syerske.

Bruksanvisning


•  Lirk av metall utstikkerne nederst på glidelåsen, med en skrutrekker eller tang.

•  Hold de to sidene av glidelåsen ved siden av hverandre på bunnen, som om din var zipping opp frakken. Skyv glidelås trekke på de nederste tennene på glidelåsen.

•  Hold den ene hånden mot bunnen av glidelåsen og bruk den andre hånden til å sakte trekke glidelåsen trekke oppover. Glidelåsen lukkes som normalt. Men hvis du trekker fra hverandre sidene av glidelåsen, det vil alt falle fra hverandre.

•  Bruk et par needlenose tang for å utvide glidelåsutstikkerne som du fjernet i trinn 1. Skyv utstikkerne på bunnen av glidelåsen og skru dem ved å klemme dem mellom tang.