Hovudside

Hva er en etterfølgende Jade Plant?

by Walther

Fans av jade planter, en attraktiv potteplante som er lett å ta vare på, vil bli glad for å oppdage den etterfølgende jade anlegget.

Følgende jade er en saftig som andre jade, men kommer fra et eget anlegg gruppe. Følgende jade plantens vitenskapelige navn var Senecio jacobsenii men ble nylig endret til Kleinia petraea. Selv om etterfølgende jade er fra en annen plante gruppe enn standard jade anlegget, eller crassula ovata, dets omsorgsbehov er like.

Spesifikasjoner


Følgende jade anlegget er vintreet-aktig, med lange stilker av de tykke, vann-beholder bladene av en saftig. Mens bladene er hovedsakelig en dyp, skinnende grønn farge, etterfølgende jade blader har også en svak lilla skygge. Løpende jade planter er ideell som hengende planter fordi bladene drapere vakkert løpet hengende kurver eller potter.

Følgende jade er innfødt til Tanzania, Afrika.

Vann og lette behov


Som en saftig, ikke etterfølgende jade planten trenger ikke så mye vann som mange potteplanter, og foretrekker rikelig med sollys. Sine kjøttfulle blader, og sine røtter og stengler, holde på fuktigheten, så vanne det bare når jorden er tørr å ta på. Over-vanning kan føre til råte, et felles saftig problem.

Forplantning


En av de beste egenskapene til jade planter - inkludert etterfølgende jade - er den enkle som de kan spres. Bare fjerne ett blad fra morplanten og plassere sin base i fuktig jord i en egen beholder.

Lav vann etterspørsel gjør følgende jade spesielt egnet til planting i en gryte eller container. Som en saftig, den trenger rikelig med drenering, så bland noen perlite med jorda for å hindre at det blir for vått.

Potting forslag


En liten pott passer din følgende jade godt. Dette bidrar også til å hindre den fra å beholde for mye fuktighet i jordsmonnet. Du trenger ikke å re-potten din følgende jade veldig ofte.

Ved planting en etterfølgende jade plante, sette potten eller kurv på toppen av en bøtte for å sikre at dets lange stilker er ikke skadet under denne prosessen. Disse plantebladene, som standard jade, er enkle å bryte eller slå av, så ta forholdsregler.

Blomster


Betalende oppmerksomhet til riktig vanning og lys behov for etterfølgende jade kan lønne seg å spørre anlegg for å utvikle blomster. I de varmere årstider, når jade er økende, gjødsle det ofte. Følgende jade fabrikkens blomster er karakteristiske - en levende oransje - i motsetning til Crassula ovata blomster, som er hvite, stjerneformet og bittesmå.