Hovudside

Hvordan bygge en Hydroponic vokse System

by Walther

Hydroponic planting er raskt blitt en populær måte å gi næring til planter i et urbant miljø hvor det ikke er lett å dyrke planter. Hydroponic planting gjør unna med behovet for jord; i stedet, krever det for dyrking av planter i et nærings bad med eller uten et vekstmedium, et fast materiale som brukes for å dyrke planten rotsystem i. Å bygge et hydroponisk system med et medium er ikke vanskelig og kan gjøres av en amatør samt en profesjonell. Dette er en enkel måte å gjøre en veke system.

Bruksanvisning


Bygge en Wick System


•  Mål bøtte, som du vil bruke som et næringsstoff reservoar. Måle lengden og bredden av reservoaret, og kutte Styrofoam en tomme mindre enn reservoar dimensjoner. Hvis reservoaret er ikke lett bestandig, male det svart ved hjelp av spraymaling for å holde ut lys.

•  Ta styrofoam ut av reservoaret og kutte brønner, ved hjelp av kniv, dypt nok til å holde mesh potter. Space disse hullene minst 3 inches fra hverandre slik at plantene ikke konkurrerer for næringsstoffer. Skjær et hull for slangen i hver ende av styrofoam stor nok til å skyve det inn uten at det er i stand til å bryte fri; det spiller ingen rolle hvilken ende du bruker.

•  Plasser luftpumpen ved siden av reservoaret. Koble luftpumpe til plastrør, og hold den løse enden inn i hullet ved siden av styrofoam. Fylle reservoar tre fjerde fulle med næringsløsningen man blandet i henhold til den type planter du vokser. Plasser isopor inn i næringsløsning, noe som gjør at luftslangen ikke faller ut.

•  Ta mesh potter og fylle dem med den voksende medium, og plasser en plante i hver potte. Plasser mesh potter i sine brønner i isopor. Slå på luftpumpe for å sirkulere næringsløsningen.

•  Når næringsløsningen blir lavt, fyller du den.

Tips og advarsler


  • Kjøp en luftpumpe som vil gi plantene nok oksygen for å leve. Du bør vite hvor mye væske reservoaret holder, og få en anbefaling fra butikkpersonalet om hvilken pumpe som fungerer best for den størrelsen.