Hovudside

Hvordan Grow en Bamboo Plant i vann

by Walther

Bambus i vann, kan du ha sett i vakre vaser på den lokale butikken er en vakker plante som tilhører vannliljefamilien. Det kalles "heldig bambus", som det ligner bambus og brukes som en lykke anlegg i Feng Shui.
Dette anlegget er lett dyrkes i vann og tar svært lite omsorg, sammenlignet med mange andre stueplanter. Etter at du plukke opp noen stilker på ditt lokale hagesenter, det er ting du bør og ikke bør gjøre for å sørge for at din heldig bambus holder seg frisk og utvikler røtter i vannet.

Bruksanvisning


•  Legg litt vann og rot starter (tilgjengelig på hage butikker) på bunnen av stilkene, følgende retninger på roten hormon pakken. Den flytende form bør fungere best.

•  Bind bambus stilker løst sammen, rundt midten, med bånd eller andre flate ledningen. Flat, den er løs bindende best fordi du ikke vil at den skal knuse eller skåret i stilken.

•  Forsiktig plassere bambus stilker i sentrum av vasen, og husk å legge igjen en liten plass (1/2-tommers eller så) under stilken slik at vann kan komme til røttene. Omgir bambus med småstein, klinkekuler eller dekorative steiner, minst 3 inches høy slik at stilkene støttes.

•  Hell sakte rent, lunkent vann i vasen til vasen er minst to tredjedeler full. Vannstanden vil trenge å bli sjekket om alle fire dager eller så, avhengig av størrelsen på vase, antall bambus stilker og temperaturen i huset ditt. I varmt vær vil vannet fordampe raskere.

•  Plasser bambus i et område av ditt hjem som mottar indirekte sollys. Disse plantene elsker lys, men direkte sollys kan skade dem.

Tips og advarsler


  • Endre vann helt hver uke eller så for å hindre algevekst.
  • Hold heldig bambus unna alle husdyr. Siden det er en plante fra liljefamilien, er det giftig hvis eaten.Keep bambus unna kaldras i vinteren. Denne planten liker ikke kulde.