Hovudside

Royalty Crabapple Tre Disease

by Walther

Royalty Crabapple Tre Disease

Royalty crabapple trær vokser opp til 20 meter høy og har dype røde eller lilla blomster. Disse lite vedlikehold trær blir ofte brukt i boliger og kommersielle landskap. Den vanligste sykdommen som påvirker royalty crabapple treet er Pærebrann.

Brann Blight


Bakterien Erwinia amylovora er årsaken til brann Blight. Denne sykdommen kan være alvorlig når det infiserer royalty crabapple treet. Denne bakterien overvintrer i cankers på grenene og stammen av treet og begynner å multiplisere når våren temperaturer varme opp til 65 grader Fahrenheit. Når dette skjer, kan cankers ofte avgir en bakteriell slam, som hjelpemidler i spredningen av bakterien. Åpne områder eller sår i treet kan også fungere som en inngangspunkt for brannsykdom hos. Denne sykdommen kan være forårsaket av feil beskjæring eller bruker for mye gjødsel. Insekter kan også spre denne sykdommen ved å overføre bakterier fra ett tre til et annet.

Symptomer


Symptomer på Pærebrann sykdom i royalty crabapple trær inkluderer vann-gjennomvåt blomstrer, brune eller svertet blader, misfarget bark, tørket frukt og døde grener. Stadium av sykdommen resulterer i vann-gjennomvåt blomstene blir ofte referert til som blomstre sykdom på planter. Når denne sykdommen smitter kvister og grener, kan det føre til at bøying av grenen som resulterer i en det som kalles en "hyrde kjeltring."

Hindre Brann Blight


Forebygging av denne sykdommen er viktig fordi det ikke er noen strøm kur for peis blight sykdom. For å forhindre denne sykdommen, begrenser hastigheten av veksten ved beskjæring konge crabapple treet regelmessig. En annen metode for forebygging er å sørge for at treet er plantet i jord som har blitt behandlet med minimale mengder av nitrogengjødsel.

Kontrollerende Brann Blight


Når konge crabapple treet blir infisert, må grenene beskjæres 8 til 12 inches under første tegn på infeksjon. Fordi denne sykdommen kan spres lett, bør beskjæring verktøy steriliseres mellom hvert klipp. Når infiserte blader faller til bakken, bør de fjernes umiddelbart for å unngå spredning av sykdommen.

Kjemiske Controls


Når det brukes som et forebyggende tiltak, kan noen kjemiske kontroller unngå brann Blight treet infiserer konge crabapple treet. Streptomycin, aluminium tris, kobber spray, prohexadione-kalsium og et produkt som kalles Blight Ban har alle vært effektiv hvis brukt før utbruddet av symptomene. Spesifikke instruksjoner for anvendelsen er avhengig av den kjemiske anvendes.

Andre sykdommer


Mens Pærebrann er den vanligste sykdommen for å påvirke royalty crabapple, kan dette treet også bli skadet av eple skabb, rust og pulveraktig mugg. Apple skabb kan resultere i blad flekker og misfarging og kan også føre til for tidlig blad slipp. Rust er en sopp sykdom som kan føre til oransje pulver på bladene og prematur blad slipp. Meldogg kan resultere i en vridd, forvrengt blad med en hvit pulveraktig substans belegg dem.