Hovudside

Hvordan skjule datamaskiner mot innbruddstyver

by Walther

Hvordan skjule datamaskiner mot innbruddstyver

Å vite hvordan å skjule din datamaskin fra innbruddstyver kan hindre skruppelløse elementer fra å bruke personlig informasjon som er lagret på din datamaskin for å stjele identiteten din. Hvis du skal på ferie du wouldnâ € ™ t merke dine personlige opplysninger var mangler før du kom hjem. Gå utover låse dører og aktivere et sikkerhetssystem ved å skjule datamaskinen i ren bokser eller i hardt for å få tilgang til flekker i tilfelle av et innbrudd.

Bruksanvisning


•  Koble datamaskinen og alle eksterne enheter som er koblet til den. Legg alle ledninger i en vanlig brun boks og tape boksen stengt med pakking tape. Du kan også bruke en boks for en billigere element du tidligere har kjøpt som en innbruddstyv wonâ € ™ t har noen interesse i. Ikke bruk en boks med en dyr vare da dette bare vil trekke oppmerksomhet til boksen og dens innhold.

•  Pakk datamaskinen og periferiutstyr i separate uinteressante bokser. Skjule eksterne enheter som skrivere, tastaturer og webkameraer fordi de indikerer at det er en datamaskin i resten av huset. Jo mindre tegn på en datamaskin innbruddstyv ser, jo mindre sannsynlig en innbruddstyv tilbringe tid på jakt etter en.

•  Plasser boksene i et område hvor det ville ta en innbruddstyv mer tid og problemer med å nå, for eksempel i et mørkt hjørne i garasjen eller i henhold til andre esker med ubrukelig søppel du ikke bruker eller på loftet. Innbruddstyver liker å bruke så lite tid som mulig i huset ditt, så gjør datamaskinen vanskelig å få tilgang kan holde det tryggere.