Hovudside

Hvordan Endre Belt på en Kenmore HEPA Vacuum

by Walther

Hvordan Endre Belt på en Kenmore HEPA Vacuum

Kenmore tilbyr et bredt spekter av utstyr, blant dem er sin linje av rengjøringsapparater, inkludert et bredt utvalg av støvsugere. Dens oppreist poseløse støvsugere er utstyrt med en spesiell HEPA filter, som feller allergener, støv, pollen, skitt og rusk. Filteret arbeider for å sikre god luftkvalitet inne i rommet det blir brukt til å rengjøre. Et belte som roterer vakuumbørste driver støvsugere motor. Overtid, kan disse belter slitasje eller bli skadet og slitasje. Det er viktig å vite hvordan man skal erstatte stasjonen beltet på Kenmore vakuum for å sikre at det fungerer effektivt og riktig.

Bruksanvisning


•  Slå av Kenmore vakuum og koble strømledningen fra stikkontakten. Tillate vakuumet å avkjøle i ti minutter.

•  Legg vakuum flat på bakken for å eksponere dyse basen. Fjern munnstykket vakt ved å skyve lås A mot venstre til den treffer "låse" posisjon. Trykke ned låsen B for å låse opp munnstykket vakt. Trekk munnstykket vakt utenfor.

•  Fjern brushroll ved å løfte brushroll av. Den gamle beltet vil gli av når brushroll fjernes. Kast den ødelagte eller gamle belte.

•  Skyv den nye beltet på motorakselen. Trekk beltet frem og feste beltet til brushroll i området som ikke har noen bust. Skyv brushroll tilbake på plass som sikrer endestykkene klikker på plass.

•  Plasser munnstykket vakt på plass, og drei til vakt smetter tilbake på plass ordentlig. Skyv låsen B ned og lysbilde lås A til låst posisjon ved å skyve den til høyre.