Hovudside

Slik feilsøker en Bissell ProHeat 2X Rug shampooer

by Walther

Slik feilsøker en Bissell ProHeat 2X Rug shampooer

Ifølge Bissell ProHeat 2X brukerhåndboken, er det fire vanlige problemer som brukere opplever med sin maskin: ovnen klar lyset vil ikke lyse, maskinen henter ikke løsningen, sjampo børster stoppe å snu, eller stopper spray funksjons arbeiderklassen. Feilsøking maskinen er et spørsmål om å teste løsninger en etter en. Den enkleste måten å gjøre dette på er å starte med det enkleste svaret og jobb deg vei til de mer komplekse. Hvis ingen av disse svarene fungere, må du ta maskinen til en butikk for reparasjon.

Bruksanvisning


Heater-Ready lys ikke lyser


•  Trykk på knappen varmeapparatet å slå den på. Både varme og på-knapper må være på for den innebygde varmeapparatet til makten on.The problem er vanligvis forårsaket av knappen varmeapparat being av.

•  Kontroller at maskinen er plugget i.

•  Slå på strømknappen.

Redusert eller ingen spray


•  Sjekk for å se om vannet eller sjampo tankene er tomme.

•  Ta en eller begge tankene om de er tomme og fylle dem med riktig stoff. Ta ut vanntanken ved å trekke i håndtaket frem og løfte den ut. Låsen på baksiden av tanken holder toppen til bunnen. At det løsner for å fjerne det øverste. Sjampo flaske løfter ut av baksiden med en fast rykk. Skru av lokket og ta ut innsatsen for å fylle den opp. Erstatte tankene tilbake i sin rette posisjon og lås dem på plass.

•  Kontroller at tankene sitter ordentlig og låst i. Sjampo flaske passer perfekt i ryggen. Trykk den godt ned til pop det på plass. Skyv håndtaket på vanntanken bakover til den låses tanken inn en låst posisjon.

•  Slå av strømmen og vent i ett minutt før du prøver på utløserknappen igjen. Det er mulig at pumpen mistet sin beste alder. Å gjøre dette løser det problemet.

Dirtlifter Powerbrushes Ikke Turn


•  Kontroller at maskinen er i en tilbakelent stilling. Tråkk på sperre peddle ligger på bunnen, baksiden av maskinen. Belter vil ikke fungere hvis teppet shampooer er oppreist.

•  Slå av maskinen for å finne ut om noe er fanget i børstene som forårsaket sikringen ble utløst.

•  Trekk ut vakuum fra veggen. Snu maskinen opp på side med strømkabelen vendt nedover. Se på børsten for å se etter stakk partikler. Hvis du ikke ser noe, stikke hånden inn i roller for å føle for rusk. Trekk ut fast objekt. Hvis det er pakket rundt børsten, så hogg den med saks for å fjerne det bit for bit.

ProHeat Ikke Plukke opp Solution


•  Drei skiven foran på maskinen til "Gulvrens" eller "Verktøy". Dette er de to eneste innstillingen som plukker opp fra gulvet.

•  Sett i tanken i bunnen av maskinen. Sørge for at leppen av tanken er festet til munnstykket i den fremre. Skyv tilbake håndtaket hele veien for å låse den på plass.

•  Du bør finne ut om tanken er full av skittent vann. Når den røde felle døren lukkes, må tanken fylles. Det også kan ha stengt ved et uhell hvis du kom borti noe. Slå maskinen av og på for å tilbakestille den røde døren. Hvis det ikke tilbakestilles, løfte opp tanken håndtaket for å fjerne det. Løsne den øverste halvdelen fra bunnen og hell det skitne vannet ut. Refill tanken med varmt vann fra springen, klinke den øverste halvdelen og plassere tanken inne i vakuum.