Hovudside

Hvordan Sett Lime nærheten Trees

by Walther

Holde et tre sunt ofte kommer ned til omsorg gitt til jorda under treet. En enkel måte å overvåke helsen til jorda er å teste jordas surhet, også kjent som sin pH. Hvis jorden er ute av et egnet pH-område, vil treet synlig lide. Heldigvis, for de som er nye til jord testing, bestemme pH-nivået er en enkel oppgave som alle kan fullføre i underkant av 10 minutter. Når du har bestemt at jorda er for syrlig, kan du redusere surhet og heve jordas pH med en grunnleggende bruk av bakken kalkstein.

Bruksanvisning


•  Scoop en prøve av jord fra under trærne i pH test kit og følg instruksjonene som fulgte med testsett for å bestemme jordas pH-nivået. Hvis avlesningen er lavere enn en 6,0, må pH-verdien i jordsmonnet som skal heves med kalk behandling. Sjekk med ditt lokale hagesenter for mer presise pH-områder for din bestemt tre variasjon.

•  Finn "Drop spreader" innstillinger på siden av bakken kalk pakken og justere dråpe spreder tilsvarende.

•  Fyll beholderen på dråpe spreder med lime, deretter engasjere sprederen og sirkel rundt bunnen av trærne. Sirkel minst 5 meter ut fra trærne 'badebukser for å spre kalk ordentlig.

•  Integrer lime inn i de første 3 til 5 inches av jord med en hage hakke. Snu forsiktig over jorda, slik at du unngår å forstyrre trærnes rotsystemer.