Hovudside

Min Winterized Above Ground Pool lekker

by Walther

Folk som bor i sesong klima ikke nyte luksusen av å holde sin bassenget åpent året rundt. På slutten av sommeren, må over bakken bassenger kobles fra sitt filter, vinterisert med kjemikalier og dekket. En lekkasje i vinterisert bassenget kan være et resultat av en rekke problemer, fra noe så enkelt som en vann plugg til et mer komplekst problem i bassenget fôr.

Fordampning


Du vil miste vannet på grunn av fordampning. Selv om bassenget er dekket, luftboblene under vinterdekselet skape et gap mellom vannet og dekselet. Fordampningen vil ikke skje så fort som når bassenget er dekket, men i løpet av seks måneder, bør du forvente å miste litt vann i bassenget. Det kan være vanskelig å avgjøre hvor mye fordi det er mange variabler å vurdere.

Skimmer Cover


Bruk en skimmer dekkplate, som kan påføres ved hjelp av to metoder. Noen dekker er plast og smekk på som et dekke for en plastboks container. Denne type dekke kan deformere i løpet av årene, og som et resultat tetningen mellom skimmer og dekselet kan lekke. Skimmer plate som skruer på forsiden av skimmeren er mer pålitelig, men pakningen som tetter platen til bassenget skimmer kan også utsette, noe som fører til en lekkasje. Dette problemet kan skade basseng duken og struktur hvis vannet fryser og utvides.

Sjekk Plugger


Lekkasjen kan også være et resultat av en løs retur jet plugg. Foruten vinyl liner, er dette den eneste andre stedet bassenget kan lekke fra. Løsne dekselet for å få tilgang til pluggen. Stram pluggen ved å dreie den med klokken. Pluggen kan ha løsnet fra press eller fra vann utvidelse på grunn av frost i stikkontakten. Med mindre vann fossende fra pluggen, er det nok best å stramme pluggen og skru den på slutten av sesongen.

Andre Lekkasjer


En rip i slimhinnen kan føre til en betydelig mengde vann tap i løpet av vintersesongen. Hvis du har en langsom, men konsekvent lekkasje, kan du sannsynligvis gjøre det gjennom vintermånedene. Det er ingen måte du kommer til å ta av vinterpresenning og hodet inn iskaldt vann for å søke etter en rift i vinyl fôr. Hvis du mistenker en lekkasje i slimhinnen, bytt fôr før du lukker bassenget for vinteren. Et tegn på en stor lekkasje i løpet av vinteren er puddling vann rundt bunnen av bassenget. Dette betyr at vannet lekker betraktelig og det kalde vannet kan ha gjort en liten rift i slimhinnen verre. Fjerne vannet fra dekselet, og løsne dekselet for å avlaste presset på bassenget veggene. Reparere dekselet umiddelbart.