Hovudside

Hvordan finne den beste Deadbolt Lås

by Walther

Hvordan finne den beste Deadbolt Lås

Deadbolt låser på dører eller vinduer i ditt hjem har en tendens til å være de sikreste låsene i vanlige hus design. Slåen låsen har en mekanisme som er presset inn i veggen. Slåen kan låses fra innsiden ved å dreie en knott eller ved hjelp av en nøkkel og låst fra utsiden ved hjelp av en nøkkel. Hvis du har besluttet å legge til en fastlåst til en dør eller vindu i ditt hjem eller du ønsker å erstatte en gammel eller utslitte deadbolt, ta deg god tid og finne den beste deadbolt for å beskytte deg og din familie.

Bruksanvisning


•  Se på størrelsen på kastet. Dette er den del av slåen som går inn i veggen og låser døren. For sikkerhets skyld bør kaste være minst en tomme, men jo lengre, jo bedre.

•  Sjekk ut materialet deadbolt lås er laget av. De beste og mest sikre deadbolt låser er laget av case-herdet stål.

•  Finn ut hvor en nøkkel kan brukes med deadbolt lås. De beste deadbolt låser vil bruke en tast på innsiden og utsiden av slåen. Disse kalles dobbel-sylindrede deadbolts. En nøkkel på innsiden er spesielt viktig med vinduer. Ellers vil det være svært enkelt å bryte seg inn i ditt hjem.

•  Ta hensyn til utformingen av deadbolt lås. Standard design tilbyr sikkerhet, men en overflate montering deadbolt design er enda sikrere. Denne D-formet design er montert på din dør fra innsiden og kan ikke like lett saget eller hammed åpen.

Tips og advarsler


  • Hvis deadbolt lås har en tast for innsiden, holde den på et sikkert, skjult sted i nærheten av døren. Besøkende bør ikke være i stand til å finne det, men din familie bør ha lett tilgjengelig i tilfelle en nødssituasjon.